2014. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 45 Kissé nehézkes szállás elfoglalás - nem volt egyértelmű a meghírdetett 3=4 éjszakás foglalás és visszaigazolás -, de nagyon kedves recepciós Hölgyek segítettek és megoldható volt ráfizetés ellenében négy éjszakát maradnunk gyermekemmel. Az elhelyezkedés kitűnő, ideális gyerekes családok számára.
Az felkínált ételek - reggeli, vacsora - kissé egyhangú volt, de minden fogyasztható és ízletes. A tanuló pincérek - mint szülő és mint már egyszer végzett vendéglátós tudom, hogy nem kellemes nyári munkát végezni - de én úgy gondolom, hogy a mosoly és kedvesség a vendéghez, alap "követelmény" egy felszolgáló személyzetnek. Szerencsére az idő mellettünk állt, és minden percet a parton, vízközelben lehetett tölteni, de mi lett volna, ha nagyon rossz idő van? ? A gyerekek ill. felnőttek szórakoztatására gondolok. . Mindezek ellenére tényleg kellemes napokat töltöttünk a szállodában, és biztos vagyok benne, hogy ismét visszatérünk. Köszönjük!
2014. június 5.gyerekekkel járt itt 45 Hét éves gyermekemmel töltöttük itt a húsvéti ünnepeket. Sajnos az időjárás nem igen kedvezett nekünk -gyerekek szabadtéri játékához- de a szálloda dolgozói igyekeztek pótolni zárt helyű programokkal Í(tojásfestés, gyerek-disco, ügyességi játékok. . stb). Az ételek mennyiségével akadtak kis problémák, bár lehet hogy csak túl jó étvágya van gyermekemnek.
. de pl. a reggelire beígért főtt tojás és sonka, már a reggeli idő kezdete után nem volt található. . persze,pótoltuk mással. A Balaton kellemes távolsága kényelmes sétára csábított minket. A játékok (bowling,léghoki. . )zsetonjai kissé drágák. . de hát mit tesz sz ember, ha kint rossz az idő, beszorul a szállodába? ! Ezen "hibák" ellenére jól éreztük magunkat!
2014. június 5.gyerekekkel járt itt 55 Születésnapomra "leptem" meg magam és hét éves gyermekem egy wellness pihenős hétvégére! Csodálatosan és tökéletese sikerült mindkettőnknek! Először is Kedves Vendéglátóink aprócska, de annál kedvesebb szülinapi köszöntővel leptek meg minket a szobánkban! Igazán megható volt!
:D A kényelmünk, az ellátás, hogy gyermekem remekül érezte magát, mind a saját szavaival: "pancsizós helyen", mind a játszóházban. . Teljesen tökéletesre formálta az ott töltött időt! Köszönet a dolgozóknak a folyamatos kedvességért és mosolyért! A part, a belváros tökéletes sétát biztosított számunkra. Egyszóval tényleg nagyon jól éreztük magunk!