2017. július 10.családjával járt itt 25 Nem vagyunk ismerősek a városban, ezt a helyet találtuk. 5 fős társasággal jártunk az étteremben egy vasárnap este. 6-7 óra körül érkeztünk, a hely üres volt, 2 asztalt leszámítva, az egyiknél 2 férfi beszélgetett, az egyikükön fürdőköpeny volt. Már ez is elég furcsa volt. Leültünk, rendeltünk italt és vacsorát is.
2-en csapolt sört kértek, mindegyikük már az első kortynál érezte, hogy vmi nem stimmel vele. Jelezték, hogy rossz íze van, kértek helyette mást. Ekkor már gyanakodva vártuk a vacsoránkat. Közben feltűnt újból a köpenyes férfi, de már konyhai ruhában (feltételeztük, hogy ő a szakács). Az ételekkel probléma nem volt, ízlések és pofonok, átlagosnak mondanám őket. Az árakat is átlagosnak mondanám, de hasonló áron már ettünk jobbat is máshol. Az étterem és a mosdó tiszta volt. Azonban wc papír nem volt. Számomra elég furcsa, hogy a csapolt sör megromoljon, ezért és a köntösös férfi miatt kicsit rossz szájízzel távoztunk. Nem tartom elfogadhatónak, hogy bárki -legyen az tulaj, szakács, rokon-fürdőköntösben üljön egy étteremben, még záróra előtt 1-2 perccel sem, nemhogy 3-4 órával előtte. Nem szívesen ajánlanám másnak a helyet.
Vendéglő a Három Tölgyfához válasza
Nagyon sajnálom hogy Önöket ennyire felháborította hogy Vasárnap este( mivel 8 óráig vagyunk nyitva) hogy kevés vendég van. A csapolt sör valóban már nem volt a legfrissebb de elnézést kértünk és természetesen nem számoltuk fel. Ahhoz meg nem tudom hogy vendégnek lehet-e beleszólása hogy a főnök vasárnap délután egy nehéz déli munka után úszik 1-2-3 km-rt.
A vendégnek is joga van gumicsizmába strandpapucsba rövidnadrágba félmeztelenül étterembe járni. Én is ki lettem oktatva hogy mivel kell törődnöm! Ne ajánljon ha ez Önöknek nem tetszett! Sajnálom!
2017. július 18., SALLER MOLNÁR GYULA, tulajdonos