2013. október 21.családjával járt itt 55 A Répce Gold az egyik legjobb négycsillagos szálloda véleményem szerint. A hotel kívülről is szép, jól megközelíthető. A személyzet a recepción nagyon udvarias, jól felkészült és barátságos. A szoba kényelmes, szép, tiszta és minden igényt kielégít. A mi szobánkhoz tartozott egy kis terasz is.
Az ételek ízvilága zseniális, a választék bőséges, a pincérek szakácsok értik a dolgukat. Talán az egyik legjobb étterem működik a Répce Goldban. A wellness részleg kellemes,tiszta. És végre ezen a helyen rászólnak a "jólnevelt" gyerekekre hogy valóban nem viccből van kiírva hogy ne ugráljanak a medencébe, a pihenni vágyók nyakába. A gyerekeknek nagy játékbarlang jelent szórakozást. A hotelben minden a helyén van, mindenkinek csak ajánlani tudom. Remek kikapcsolódás volt.
2013. október 21.családjával járt itt 55 Maga a környezet nem, viszont a Hotel Balneo nagyon tetszett Zsóri fürdőn. Nekem dunántúli hegyekhez szokott embernek kissé fura volt a táj, az elhelyezkedés, így engem igazából csak a Hotel Balneo fogott meg ezen a vidéken. A személyzet udvarias és felkészült,a tisztaságra semmi panasz nem lehet. A szoba gyönyörű, minden igényt kielégít.
A fürdőszoba elsőrangú. A wellness részleg is jó benyomást kelt, nagyon tetszett hogy a benti részből ki lehet úszni a kinti medencébe, rendkívül ötletesnek tartom. A víz hőmérséklete megfelelő, felnőtteknek gyerekeknek egyaránt. Az étel is finom és ízletes, a választék is jó. A megközelítés viszonylag egyszerű, de én azért ezt a szép hotel valahova máshová tolnám az országban ha lehetne. A vidék nem, a szálloda kitűnő.
2013. október 17.barátokkal járt itt 55 2012 év végén jártunk az olivában. A megközelítése kissé nehézkes volt, vagy csak mi voltunk kicsit járatlanok Veszprémben,nem tudom. A szálláshelyről csak jót tudok mondani. A szoba kényelmes volt, tiszta, nagyon jó felszereltségű, a fürdőszoba egy négycsillagos szállodát is ver, egyszóval kifogástalan.
A személyzet hozzáértő, segítőkész és tájékozott. Az ételek íze remek, az adagok maximálisan kielégítőek. A wellness rész elég kicsi, de a helyhez képest jó kialakítású, ötletes és modern. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki pár szép napot szeretne eltölteni Veszprémben.
2013. október 11.barátokkal járt itt 55 Szeptember elején jártunk a Hotel Marinában. Már évek óta visszajáró vendégek vagyunk, a rendkívül kedvező ár-érték arány kombináció miatt. A szálloda szobái kissé retro hangulatról árulkodnak, a fürdők eléggé felújításra szorulnának. A tisztasággal semmi probléma nincs, a személyzet rendkívül kedves, felkészült és előzékeny.
Az ételek fantasztikusan finomak, bőséges a választék, minden étkezésnél. A benti medence hőmérséklete és tisztasága, nagysága remek. A szálloda saját strandja kellemes pihenász szolgál, sokféle kikapcsolódási lehetőséggel. A strandon elhelyezkedő büfé szintén kiváló. All inclusive ajánlatuk az egyik legjobbak közé tartozik, bárkinek szívesen ajánlanám ezt a szállodát. Elhelyezkedése is kitűnő, a központtól öt perc kellemes séta.
2013. október 10.barátokkal járt itt 25 Nagy várakozással érkeztünk meg a szálláshelyre,de már a recepción csalódás ért. . nem túl kedves recepciós úr tájékoztatott bennünket, hogy az ár mégsem az amennyit visszaigazoltak. Nem volt jó kezdés,és sajnos a folytatás sem volt jobb. Gondolom régebben szebb napokat élt meg ez a szálloda, de mára sajnos eléggé elhasználódott.
Ez erőteljesen meglátszik a szobákon, elhasználódott, pecsétes, kopott padlószőnyeg, és egy fogjuk rá hogy átlagos fürdőszoba. Az étkezés egyszerűen katasztrófális. A megérkezéskor kaptunk egy olyan vacsorát, amit inkább otthagytunk, és másnap kerestünk egy éttermet és inkább ott vacsoráztunk, nem vettük igénybe a félpanziót. A reggeli sem volt különb, szóval már vártuk hogy hazainduljunk innen. Nem ajánlanám senkinek kikapcsolódásra.
2013. augusztus 1.a párjával járt itt 25 A ráckevei szállodának négy csillagos minősítése van. Számomra érthetetlen hogy miért. Magyarországon elég sok szállodában megfordultunk már,volt köztük három, négy csillagos, illetve panzió egyaránt. Nagy várakozással érkeztünk a szállodába, de elég nagy csalódás ért.
A szálloda belülről szép, a szoba is kielégítő, bár egy négycsillagos szállodában az ember nem azt várja, hogy erősen festésre szorul a fal, illetve a tv-t rögtön szerelni kell. A reklámozott wellness szolgáltatásokat csak korlátozott módon tudtuk igénybe venni. A benti wellnessben elviselhetetlen 32 fok van, konkrétan levegőt alig kap az ember. A kinti medencék jók lettek volna, ha lett volna benne víz. . . . a gyerekmedencék voltak feltöltve, illetve egy rész a kinti bárnál. A többiben viszont bokáig állt a falevél. . . . jelzem 29 fok volt mikor ott jártunk, így jó lett volna ha tudjuk használni a medencét. A szállodába lehet jegyet venni csak strandolásra nem szállóvendégeknek, ami egészen addig nem is gond, amíg nekem is van napozóágyam aki a napi belépőjegy többszörösét fizettem be 3 nap 2 éjszakára. Este ismét meglepetés ért, pedig gondoltam ha már fürödni nem lehet, legalább vacsorázunk egy jót. Ez sem sikerült. A vacsora (4 csillagról beszélünk)mákos guba, pizza (nem is értem). . . . . ezenkívül volt még halászlé, illetve egy húsos étel. A vacsora véleményem szerint kritikán aluli volt. Pihenni nem igazán lehetett mert a kedves fürdővendégek még este 11-kor ordítanak a kinti wellness bárjában. Sokkal többet vártam a szállodától, nagy csalódás volt,így egyáltalán nem ajánlanám kikapcsolódásra.