2017. július 14.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda tiszta, rendezett. Ízlésesen berendezett, mindenhol jó illat van. A családi szoba (208) igen tágas. A kilátás szuper. A benti wellness tiszta. Ami kicsit zavaró, hogy nemcsak a szállodai vendégei használhatják a wellness-t és a kinti medencét. A kinti medence vize kicsit hideg, de meg lehet szokni.
A medence körüli napozó ágyak kényelmesek, csak időben kell "foglalni". A recepción a fogadtatás kedves, mindent elmondanak. Az étterem személyzete kedves, odafigyelő. Az ételek változatosak, de sokat kell várni ha valami elfogy. Ajánlom családoknak és pároknak is, ha egy kis nyugira vágynak. Én is visszamennék szívesen, csak egy kicsit hosszabb időre :)
2016. október 17.gyerekekkel járt itt 35 Családdal mentünk vacsorázni (4 fő). Előzetes asztalfoglalásunk volt. Azt sajnos nem tudtam, hogy előre kellene jelezni, hogy olyat szeretnék, ahol a teknősök is vannak. A bejárattal szembe kaptunk asztalt, úgy hogy még a konyhára is ráláttunk. Ezt lehet nem kellene. . . Az elkészült ételek igen sokáig várattak magukra, mire a pincére az asztalhoz vitték.
Nem tartották melegen az ételt. Mi fokhagymakrém leveset és vadragu levest kértünk. A fokhagymakrém leves majdhogy hideg volt mire kihozták és borzasztóan sós. A cipóban tálalt vadragu leves hőmérséklete és íze is jó volt. A főétel mellé köretnek hozott sült krumpli egyenlő volt a krumpli csipsszel, iszonyatos módon kiszárítva. A krumpli püré langyos volt és kiérzett belőle, hogy porból készítik. A baconbe göngyölt steak olyan szintem meg volt sütve, hogy igen csak kínlódás volt megrágni (pedig nincs baj a fogaimmal). A desszert: a fagyi kehellyel nem volt gond. A sajttorta, hát nem is tudom. . . nem sok köze volt hozzá. Én nugátos sütit szerettem volna enni, de elfogyott a nugát. . . . Helyette karamellás kockát ettem, ami finom volt. Összességében: egy átlagos hely sokkal, de sokkal többet vártam tőle a vélemények alapján. . . Ui. : A majd két órai tartózkodás alatt legalább 5 szülinap volt, ami igencsak hangosra sikeredett.
2016. szeptember 19.gyerekekkel járt itt 15 3 napos hétvégét töltöttünk itt, de soha többet még a környékére sem jövünk vissza az tuti. Pótágyazható szobában kértünk elhelyezést, mivel a 11 éves gyermekkel pihentünk. A pótágyat át kellett tolni a szoba közepére, hogy a terasz ajtót ki tudjuk nyitni. A fürdőszobában a tusfürdőnek csak a mosdó feletti polcon volt helye.
De ugye az ember nem a mosdóban tusol. . . A wellness részleg 1 medencéből és egy jacuzziból állt. A jacuzzi vizének a szaga igencsak poshadt volt. A medence vize szerintem klórt még soha nem látott. A jacuzzi és a medence vize is olyan koszos volt, hogy nem lehetett lelátni az aljára. Az étteremben a poharak, tányérok, evőeszközök iszonyat retkesek voltak. A vacsora és a reggeli egysíkú és íztelen. Megbarnult felvágott (3 féle), kemény péksütemény, a lefogyott dolgokat nem pótolják, hajszál, szempilla az ételben. . . . . ! ! ! Egyszerűen undorító! ! Szerviz díjat (10 %) mindenre felszámolnak. Pedig borravalót nem igazán szerettem volna adni, mivel a kávét, üdítőt stb. saját magunknak kellett az asztalhoz vinni. . . . . De ha ez még nem volt elég, fokozták a szombati esküvővel. Amivel nem is lett volna baj, de a mi szobánk pont a konferencia terem és annak dohányzója felett volt (kb. : 2 méterrel magasabban volt a szobánk). Tehát a pihenés az utolsó estén kilőve. Hajnali fél5kor már nagyon mérgesek voltunk, hogy nem tudunk pihenni és lementünk szólni a recepcióra, hogy ez már egy kicsit sok. A recepción megkérdezték, hogy értesítettek-e minket az esküvőről? Válaszunk: nem. Nem értette a recepciós sem, hogy miért pont arra az oldalra kaptunk szobát! ! ! Amivel eme kellemetlenséget megpróbálták kompenzálni 2 kávé volt. Illetve kínáltak még pálinkát is. . . . . . . hajnali fél5kor. . . . . . De semmi elnézést, hogy nem tudtak pihenni, semmi az ég egy adta világon a szállodától. Komolyan az volt az érzésem: hülye vendég fizess és húzz el minél hamarabb. . . . . Összegezve: SOHA TÖBBET MÉG A KÖRNYÉKÉRE SEM! ! ! ! ! FELESLEGESEN KIDOBOTT PÉNZ VOLT! ! ! !