2014. augusztus 10.a párjával járt itt 55 Az étterem személyzete nagyon kedves és segítőkész volt. Le a kalappal Pisti pincér előtt, aki minden pillanatban leste a vendégek kívánságát. Az ételek nagyon finomak voltak. A szobában rend és tisztaság volt. Sajnos nem olyan classic szobát kaptunk, mint amilyeneket látni a honlapon található képek között.
Jobban örültem volna egy modernebb szobának. A klíma hiánya nem annyira zavart (jelzem nem volt kánikula), nekünk elegendő volt a ventilátor, de ha már nincs klíma legalább szúnyogháló lenne az ablakokon. Azt hiszem egy ekkora hotelnél ez elvárható lenne. Az egyik éjszaka betévedt a szobánkba egy óriás lepke. A törülközők minősége számomra érthetetlen. Hogy lehet, hogy egy ekkora létesítményben szakadt, rongyos törülközőket adnak a vendégeknek? A fürdőköpeny (amihez 1250 Ft-ért + 2500 Ft kaucióért jutottunk hozzá ) szintén lyukas és sárga volt.