2019. november 4.családjával járt itt 35 Pár éve már jártam itt a férjemmel és tetszett is, ezért ajánlottam a szállást a szüleimnek. 2019 Áprilisában négyen mentünk, szüleim és nagynéném is 70+ felett. Mozgáskorlátozott szobát kértem ami családi szoba is. Az egész hatalmas csalódás lett! Az egyik szobában volt 2 ágy összetolva, amiről az idősebbek alig tudtak felállni, olyan alacsony volt.
A másik szobában egy kisebb méretű pótágy és egy rettentő kemény fotelágy. A két éjszakát senki sem tudta átaludni, szörnyű kényelmetlen volt. A fürdőben a padlólapban többször megbotlottunk. Ráadásul vizesen rettentően csúszott. Pár éve az ételek is finomak voltak, ma már nem. A vacsorát a legolcsóbb vacak alapanyagból, ízetlenül főzték meg. (tökfőzelék,fasírt, vicc! ) ráadásul épp hogy langyosak volta. A reggeli elment valahogy de a kenyér száraz volt a kávégép elromlott és nem volt helyette más. A gyógyfürdő része ér valamit a többi sajnos már nem. A személyzet még mindig kedves.
2014. szeptember 4.a párjával járt itt 45Csodálatos környezetben töltöttünk el Lillafüreden pár napot. A gyönyörü panoráma csak ráadás volt az igazán izletes ebédhez. A kemencés ételek kitünőek, az adagok bőségesek. A kiszolgálás tökéletes. Ezért is ért meglepetésként hogy a második napon a camembert csónakhoz a tócsi mirelitt volt és az is szárazra sütve. De ezt leszámítva az összhatás nagyon jó volt.
2014. augusztus 18.a párjával járt itt 55 3 napot töltöttünk el 2014 augusztusában a Thermál Hotel Szivek-ben. Nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet kedves, segítőkész. ( Még az utcán is ránk köszöntek ) A szoba tiszta rendezett. A medencék szintén tiszták, kellemes hőfokuak. csend és nyugalom. Mindenkinek ajánlom aki pihenésre vágyik.
Az ételek bőségesek és háziasak, finomak voltak. Sajnos a tv adás alig nézhető, nem is értettük hogy ha mindre ennyi figyelmet fordítottak akkor a tv adás minőségére miért nem . Még szeretnénk ide visszatérni.