2016. október 5.a párjával járt itt 45 2016. szeptember 15. -17. között töltöttem el férjemmel csodálatos 2 éjszakát ebben a szállodában. Az évek során megszámolhatatlan szállodában jártam, de ez a hely is megállja helyét bármelyik 4*-os "jó" szálloda közt. Hogy miért írok szinte mindig jó értékelést? A válaszom egyszerü: "szakmai ártalmasság", mindig tudom, hogy mit válasszak!
! A szállodát én kizárólag a nyári meleg hónapokban és a szép behavazott téli hónapokban ajánlanám! A panoráma maga a csoda! A konyha kiváló! A választék a büféasztalokról, az ízek . . . . . nem tudom szavakba önteni, fenségesek! A kültéri medence és környéke a panorámával együtt maga a "csoda"! A szobák megfelelöek és tiszták. A személyzet, embere válogatja, némelyik óriási dícsretet érdemelne, némelyikre még rá fér a viselkedés tanulása! A hall a kandallóval együtt szintén kellemes hely volt számomra, szerettem itt üldögélni a kényelmes fotelokban a finom kévé és
ital mellet. A negatívum: szombaton egész nap esett, a benti wellnessben óriási volt a páratartalom, szinte alig kapott az ember levegöt. A fény szinte elvakított, kevés volt a pihenöágy, hideg az ülömedence, a "nem úszók", magammal együtt unatkoztak. A szaunák nagyon kicsik és nem jó az elhelyezkedésük. A jacuzziban a víz hömérséklete megfelelö, de kicsi és nagyon gyenge minöségü! A fürdököntösök pedig nagyon elhasználódtak és egy magasabb férfi számára nevetséges ahogy kinéznek. Tehát a végsö vélemény az én részemröl, hogy én kizárólag csak a nyári meleg hónapokban mennék mégegyszer erre a szálláshelyre! De remélem, hogy még visszatérünk, de csakis a dunai oldalon és csakis egy superior nagyobb méretü szobába, igaz, hogy most is a szobánk ilyen volt, csak a parkolóra nézett. Végeredmény: Ajánlom! ! ! !
2016. szeptember 6.a párjával járt itt 45 Már többször jártam ebben a szállodában, legutóbb 2016. április végén töltöttünk el 3 ékszakát kettesben férjemmel ezen a számunkra kellemes környezetben. Én ezt a szállodát úgy értékelném, hogy nem egy legmodernebb, de ennek ellenére kényelmes, tiszta, a gyógy-és fürdörészleg tökéletes és professzionális ellátást nyújt.
A félpanziós ellátás szintén nagyon böséges és választékos, mindenki garantáltan megtalálja a számára legmegfelelöbbet. A személyzet szintén udvarias és ami nem elhanyagolható, egy szakmailag képzett gárda dolgozik a szálloda minden területén! Ezt azért is tudom így értékelni, mivel félig-meddig szakmai szemmel látom a szállodákban uralkodó állapotokat. Ami az ajánlást illeti, a szállodát föképp a közép-és idösebb korosztály számára ajánlom, akik értékelik a kényelmet, a szakszerü vendéglátást, a meleg termál és gyógyvizet helyben, a város közelségét és a böséges gasztronómiai választékot! Köszönet illeti a szálloda vezetöségét és a személyzet minden tagját, további ilyen hozzáállást és sok-sok sikert kívánok, valamint sok elégedett vendéget a szállodának! !
2016. szeptember 4.gyerekekkel járt itt 55 Most csupán 2 éjszakát töltöttünk ebben a szállodában, pár évvel ezelött szintén, akkor csak én és a férjem, most viszont velünk voltak a fiatalok is a 3 éves kisunokánkkal együtt. Mind a két alkalommal nagyon elégedettek voltunk, egyszóval mindennel!
Annak ellenére, hogy sok szállodában, több országban megfordultam már, sött magasabb besorolásuakban is, azt tudom mondani, hogy a 4*-os superior besorolásnál a MenDan is megállja a helyét. Az étterem, a választék és a személyzet munkája elsö osztályú, a szobák szépek, barátságosak és tiszták. Ez egy különleges szálloda abban is, hogy ahány szoba annyi arc. Tehát nincs két egyforma! A gyermekjátszó szintén barátságos és szórakoztató a kisgyermekek számára, rengeteg játékkal. A fürdörészleg is megfelel az elvárásooknak, föképp a telmálvíz kellemes és megfelelöen meleg. A szálloda elhelyezkedése pedig Zalakaroson o legjobb választás, abszolút centrum, üzletek, kávézók, éttermek közelsége. És az sem utolsó szempont annak ellenére, hogy a szállodán belül mindent megkap a kedves vendég, hogy a Gránit strand és gyógyfürdö is a szálloda közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A városnézö kisvonat is pár lépésre áll a vendégek rendelkezésére, továbbá a városnézö kisbusz is, amely borkóstolóval egybekötött programokat is szervez egészen fel a szölöhegyekbe. Tehát összegezve: a MenDan hotel Zalakaros legjobb és legjobb helyen elhelyezkedö szállodája! Csak ajánlani tudom! Itt garantáltan minden korosztály megtalálja amit keres. A szálloda vezetöségének és a személyzet minden tagjának jó egészséget, sok sikert és sok-sok elégedett vendéget kívánok! ! ! !
2016. augusztus 5. járt itt 55 Luxus és kényelem, egyedi és különleges vacsorák, de nagyon finomak is. A pezsgös reggelik, a választék, az étterem hangulata, minden tökéletes. A wellnesközpont és a barlangfördö pedig maga a "csoda". Egyszóval nagyon jól éreztük magunkat ebben a kifogástalan szállodában, csak ajánlani tudom és ígérem, hogy reklámozni is fogom!
Annak ellenére, hogy több jó szállodaláncban is megfordultam már, mint pl. Mariott, Sofitel, Kempinski és Riu, szerintem az Andrássy Rezidencia is helyt áll a mezönyben. A személyzetnek szintén sok köszönet és elismerés jár a professzionális munkájukért és a kedvességükért egyaránt. Mégegyszer mindent nagyon szépen köszönünk, és remélem, hogy még viszont látjuk egymást!