2013. április 11.családjával járt itt 55 25 éve ide járok, legalább évente egy-egy hétre. Nagyon szeretem ezt a szállodát, családias hangulatú, jó a fürdő részlege, szépek és jól felszereltek a szobák, nagyon jó dolog az ásványvíz bekészítés és folyamatos cseréje. Nyáron kítűnő hangulatú az uszómedencés, büffés napozókert.
Az étkezési ellátás is megfelelő, nagyon jó, hogy a szálloda ajándékaként van a félpanziós ellátásban ebéd is. Unokám vegetáriánus, és nagyon kedvesek a felszolgálók, mindig megoldották, hogy húsnélküli főétkezést kapjon. Egyébként a menűválasztásnál lehetne egy harmadik, vegetáriánus menüt is beiktatni. Mint egyedülálló, nagyra értékelem, hogy van olyan csomagajánlatuk is, hogy egyszemélyes elhelyezés esetén sem kell felárat fizetni. Szerintem, ez növeli a szálloda kihasználtságát is, nagyon sok az egyedülálló ember, így könnyebben hozzájuthat egy kis üdüléshez, fürdőzéshez. Mindent egybevetve, nagyon szeretem Hajduszoboszlót, és ha egyszer erre szeretne üdülni valamki, szívesen ajánlom a Barátság Hotelt. Ugyan nyáron a másik teraszokról velőtrázó zene hallatszik éjjel 12 óráig, talán a hangos zenét be kellene tiltani este 10 után.