2013. május 30.a párjával járt itt 45 Még január végén jártunk a mezőkövesdi hotelben. A szálloda megtalálása nem sikerült elsőre, először Mezőkövesden kerestük, a nevéből kiindulva, és miután oda-vissza megjártuk a települést, útbaigazítást kértünk a helyiektől, akik elmondták, hogy ki kell mennünk Mezőkövesdről Zsóry fürdőbe.
A szálloda maga szép, tiszta, az elvárásoknak alapvetően megfelel, de sajnos az ágyunk szétcsúszó matraca igen bosszantó volt. Az étteremmel is meg voltunk elégedve, a választék lehetett volna egy kicsit bővebb. A személyzet nem hagyott kivetnivalót maga után. Köszönjük.
2013. május 13.a párjával járt itt 55 Már többször jártunk ezen a helyen, és leginkább azért, mert itt biztosak lehetünk a minőség stabilitásában. Nagyon jó az ár-érték arány, gyors a kiszolgálás, finomak az ételek. Ha egyedi kívánságunk van, mint például az étlaptól eltérő köret választása, sosem jelentett problémát.
Az étlapon szereplő ételnevek "módra" kategorizálása miatt mindig sokat kérdeztünk a pincértől, aki viszont mindig a legnagyobb készséggel rendelkezésünkre állt. A mennyiségen sem spórolnak. Biztosan visszatérünk még.
2013. április 30.a párjával járt itt 55 Szinte mindennel meg voltunk elégedve a szállodával kapcsolatban. Különösen tetszett a wellness részleg késői nyitvatartása. A kétágyas szobához biztosítottak egy olyan matracot, amivel a rést ki lehetett tölteni, egyetlen problémánk az volt, hogy ezt érkezésünkre már ígérték, de mégis utólag kellett kérnünk.
Az ételek nagyon finomak voltak, egyedül picit a választékot keveselltük, de a minőségben nem volt semmi kivetnivaló. Szép, ódon hangulatú szálloda, gyönyörű környéken. Nagy valószínűséggel visszatérünk még.