2013. július 30.családjával járt itt 55 A visegrádi vár meglátogatása után tökéletes élményt ad, hogy ott egy étterem ahol korabeli hangulatban, szintén korabeli ételeket fogyaszthatunk, még mi magunk is részesei lehetünk az időutazásnak a felvehető régi ruhák által. Megízlelhetjük milyen igazi cserép edényből enni és inni, és elhihetik nekem, hogy ez tényleg nagy élmény.
Az árak igaz elég magasak, de itt nem csak az ételt fizeti meg az ember, hanem magát a showt, az élményt, és ha már ezekkel együtt nézzük, akkor már nem is annyira borsosak azok az árak. Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni, mert egyedülálló élmény ott ebédelni vagy vacsorázni egyszer!
2013. július 30.a párjával járt itt 55 Annyi barátom ajánlotta, és áradozott erről a helyről, hogy már csak azért is meglátogattuk volna ezt a Római parthoz közel lévő kis éttermet. Nagyon sok gyrost ettem már életemben, és nem is nagyon hittem, hogy tudnak majd újat mutatni, de ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna.
Amikor megérkeztünk csak a kígyózó sort láttuk, ebből ugye nagyjából két dologra következtettünk. . vagy nagyon olcsó valami ott, vagy nagyon finom. Az utóbbi lett az igaz, és tényleg sokat kellett várni (többet mint amit az útszéli gyrososnál megszokhattunk) de nagyon megérte. A 3 vagy 4 féle pitát helyben sütik, és nem csak sima gyros van hanem egy jó pár igazi kuriózum. Ízre isteni volt, a többi sarki gyrosos meg sem közelíti, és az igazság az, hogy árban sem volt több mint az átlag török büfé. Mi azóta többször is visszalátogattunk, ugyanis meg szeretnénk kóstolni a többi félét is, és egyszer sem bántuk meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom, őszintén.
2013. július 13.családjával járt itt 55 Mikor először jártam a Palapa étteremben, még nem tudtam mire számíthatok, sőt nem is igazán jártam még előtte mexicoi étteremben. Azonban mióta jó pár évvel ezelőtt először vacsoráztunk ott, azóta a törzshelyünk lett. Az étterem rendkívül vidám hangulatú, színes, barátságos, és az ott dolgozók is ezt a vidám élményt erősítik a kedvességükkel.
Az ételek nagyon ízletesek és csodásan néznek ki, igaz nem tartozik a legolcsóbb éttermek közé, de azért a pénzért ízletes és igen bőséges ételt adnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a családomban ha bármikor felmerül a kérdés egy ünnepen vagy valamikor, hogy hova menjünk el étterembe, valahogy mindig a Palapa az első ötlet :)