2016. október 5.barátokkal járt itt 55Úristen hát erre a helyre nincsenek szavak :) ilyen finom hamburgert még nem ettem sehol :D Ha a Halközben járunk, csak itt eszünk. Sajnos árban nem túl olcsó, de cserébe kárpótol az alapanyag és az, hogy nagyon finom minden. Minden minőségi alapanyagból készül, és nagyon friss minden. Street food, de minőségi. A kedvencem a party kutya hot-dog :)))))))))
2016. október 5.barátokkal járt itt 35Nagyon sajnálom, hogy ez a kávézó egy könyvesbolt része, mert eléggé picike a hely, nem sok asztal és szék van, de ehhez képest sok a vendég. Nekem túl zajos volt a hely, mert egy baráti találkozást szerettünk volna, de alig lehetett normál hangerővel beszélgetni. Furcsa volt, hogy nincs pincér, és a pultnál kell kikérni, illetve szólnak, ha kész a rendelés. A kávé nagyon finom volt, sok a különleges kávé.
2016. október 5.a párjával járt itt 55Nálunk ez a hely a number 2 :) Ha tehetjük, gyakran eszünk itt. Voltunk már itt kettesben és kollégákkal is. Az ételek nagyon ízletesek, és nagy a választék. Az étterem belseje nagyon szép, a külföldi vendégeknek is tetszett. Meglepően olcsó hely, pedig először drágának gondoltam volna. A pincérek extra kedvesek, lesik a kívánságokat. A belvárosban van, ez különösen jó.
2016. október 5.barátokkal járt itt 55Hát ez a hely abszolút favorit :) Rengeteg palacsinta van, sós és édes egyaránt és hatalmas adag, és nincs belőle kispórolva semmi sem. Árakban teljesen megfelelő hely. Van hambi és gyros is, de ezeket még nem kóstoltam. Rendszeres vendégek vagyunk, és szerencsére van kiszállítás is. A belváros kellős közepén van, így gyakran beugrunk egy palacsintára :)
2016. október 5.a párjával járt itt 55Párommal voltunk itt születésnapi vacsorán. Az étterem eléggé kint van a városból, de kocsival jól meg lehet közelíteni. A parkolás jól megoldott. A pincér kedves volt, nem tolakodó, és tiszta a hely. Átlagos étterem, semmi extra. Átlagos ételek, átlagos áron. minden finom volt, amit rendeltük. Sajnos azóta nem tudtunk visszamenni, pedig remek hely :)
2016. október 5.a párjával járt itt 35Régebben ez egy nagyon jó hely volt, de valami történhetett, mert az utóbbi időben nagyon-nagyon hullámzó lett. Az ételek nem a legjobbak, viszont elég drágák ehhez képest. A kiszolgálás csapnivaló olyan szempontból, hogy rengeteget kell várni, mire kihozzák az ételeket, és a pincér addig csak azt kérdezi, mit szeretnénk inni. A hely hangulatos, de valami már nem a régi.
2016. október 5., kollégákkal járt itt 15Kollégákkal jártam itt egyszer, de többször nem is fogok. . . Az ételek szörnyűek voltak, nem csak az enyém, hanem a többieké is. A hús kicsi és száraz volt. A pincér lekezelően viselkedett velünk. Rendeltem egy üdítőt, de nem volt, és ahelyett, hogy megkérdezte volna, mit kérek helyette, hozott egy gyömbért. . . Az étlapon lévő dolgokból sok minden nem is volt. . .
2016. október 5.a párjával járt itt 55Nálunk ez az étterem a number one :) Ha családi összejövetel van vagy ünneplünk valamit, csak ez az étterem jöhet szóba, semmi más. Nagyon jók az ételek, frissen készülnek. És nem túl drága, teljesen megfizethető. A kiszolgálás remek, nem tolakodóak a pincérek. Ebédelni is gyakran járunk ide, nagyon jó a napi menü kínálatuk. Szombatonként desszert is van a menüben.
2016. október 5.egyedül járt itt 15Gólyatáborban voltam itt, kipróbálhattam, milyen remek is egy koliban lakni. . . . Hát, nem győzött meg, nem nekem való. Három fős szobában voltam, és a másik szobában még három ember, és így összesen hatan voltunk egy fürdőszobára. . . . A bútorokkal nem volt gond, de elég szűkösek a szobák. Közel az egyetem, és a villamosmegálló. Egyetemistáknak megfelelő.
2016. október 5., kollégákkal járt itt 55Céges vacsorán voltunk itt, tökéletes helyszín volt a német kollégánk számára, mert aznap este magyar este volt, és élőzene szólt, táncolhattunk is. Az étterem remek helyen van, mindennel könnyen megközelíthető. Az ételek hihetetlenül finomak és háziasok voltak, teljesen elégedettek voltunk az árakkal is. Tiszta volt, és a személyzet is megtett mindent.