2017. november 12.a párjával járt itt 45 Az idén februárban véletlenül betévedve jártunk még itt. Kedves személyzet és nagyon jó zene (kiváló a zenész) fogadott belépésünkkor. Mivel volt menü többféle is, abból választottunk. Nagyon finom és nagy adag ételt szolgáltak fel. A kiszolgálás gyors, az italárak olcsók, az étterem nagyon tetszetős volt.
Másoknak is ajánlom, ha olcsón, gyorsan és kényelmesen finomat szeretnének enni.
2017. szeptember 11.a párjával járt itt 35 Először jártunk ebben a hotelben. Recepción kedves, segítőkész a személyzet. Szép bejárat után, retro hangulatú szoba fogadott bennünket. A fürdőszobában a kádba alig tudtunk belelépni, mert olyan magas volt a széle. A WC pedig olyan alacsony volt, mint az oviban kell, hogy legyen. A WC papír tartó állandóan szétesett, használhatatlan volt.
Egyetlen egy akasztót találtunk amire a törölközőt fel lehetett akasztani, de a többi törölközőnek, köntösnek vizes fürdőruhának sehol semmilyen akasztó vagy szárítási lehetőség nem volt biztosítva. Az ágy kényelmes, a párna ágyanként egy db, az átlagosnál kisebb és nem annyira kényelmes. Kis párna nem volt. Az asztal fiókját ha kihúztuk szétesett a fiók, így inkább nem tettünk bele semmit. A tévé ezeréves, nagyon kicsi és a mi szobánkban csak 4 csatorna volt fogható. Amikor lementünk fürdeni a vendégektől tudtuk meg, hogy sok csatornát lehetne nézni a tévében. Így a recepción jelezve a problémánkat többszöri kérésünkre kicserélték a tévét egy nagyobb régire. Az étkezés bőséges és finom. Annyit változtatnék rajta, hogy a reggeli étkezés és az esti sütemények több napos ottlétnél változatosabbak legyenek, mert majdnem ugyanazok voltak minden nap. A poharak a reggelinél nagyon picik, Így teás csészéből ittuk többen a gyümölcslevet. A gyümölcsök választéka nagyon gyér volt az étteremben. A vacsoránál a zene első osztályú, meghosszabbítanám a zenész szerződését. A kapott fürdőköntös agyonmosott, szétszakadozott volt. A recepcióra rögtön levittem és másikat kértem, de sajnos nem volt különb amit adni tudtak volna helyette. Másnap, harmadnap sem tudtak a szobaasszonyok különbet adni sajnos. Egy négycsillagos szállodában de még egy alacsonyabb színvonalúban sem szabadna ilyen köntösöket adni a vendégeknek. A wellness részlegen a szaunafalu nagyon klassz. A gyógyvizes medencék kár, hogy fizetősek és lehetnének nagyobbak is. A tisztaságra figyelnek és szuper az iható gyógyvíz biztosítása a vendégeknek. A nagy medence vízhőfoka ha már nincs hőség, eléggé hűvös. Olyankor lehetne pár fokkal melegebb is. Összességében aki jól akarja magát érezni, az jól tudja magát érezni ebben a hotelben. Csendes, pihenésre alkalmas kellemes hely, csak ráférne egy alapos felújítás. A fent említett problémákat jó lenne ha mielőbb orvosolnák, mert így szerintem sokkal több vendég visszajárna.
2017. szeptember 11.a párjával járt itt 55 Harkányban nyaraltunk és ott ajánlották nekünk ezt a kellemes helyet. Vacsorázni mentünk, majdnem telt ház volt, épp volt még nekünk két szabad hely. A pincérek kedvesek és gyorsak voltak. Halászlét rendeltünk és frissen sütött ropogós kenyeret is kaptunk hozzá, ami egyszerűen fenomenális volt! Az étterem nagyon szép és hangulatos.
Biztos nem utoljára jártunk itt, bátran merem másoknak is ajánlani ezt a csárdát.
2016. augusztus 25.a párjával járt itt 55 Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben. A recepciós hölgyek kedvesek, figyelmesek és segítőkészek. Kiemelném közülük is az E. nevű hölgyet. Sok ilyen recepciós elkelne a többi szállodában is. A fürdő kitűnő, az úszómester fiú nagyon figyelmes és segítőkész! A masszőrök és masszázsok isteniek.
A reggeli sajnos majdnem minden reggel ugyanaz volt, az utolsó nap volt csak nem sima a tojásrántotta /mert előző nap elmondtam a véleményem a pincérnek, és azt mondta meg próbálnak változtatni a reggelin, de a kínálat egy régóta bevált választékon alapul/. Ha változatosabb lenne a kínálat az nagyot dobna az étkezés színvonalán. A vacsora általában finom volt nem volt olyan sokféle, de jól lehetett lakni. Az étteremben a felszolgáló személyzet is mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát ebben a kis hotelben. A szobákban a klíma a három csillagos hotelekben nem megszokott szolgáltatás és még felárat sem kellett érte fizetni, ez nagyon pozitív dolog. Összességében nagyon jó volt ez a három éjszakás kikapcs. Kipihenten, feltöltődve érkeztünk haza. Köszönjük Hotel Aqua Kistelek!