2021. május 26.a párjával járt itt 55Gyönyörű tisztaság az egész városban,kedves emberek!A szálloda meg egyszerűen pazar!!!!Az az érzése az embernek hogy minden dolgozó ugrásra kész ha szeretnék valamit megkérdezni vagy csak informálódni.Kulturált ,tiszta modern szálloda kiváló a wellnesz szuper a fürdő komplesszum.Kár lenne bárkinek is kihagyni.
Colosseum Wellness Hotel válasza
Kedves János!
Nagyon szépen köszönjük visszajelzését, amelyet őszinte örömmel olvastunk. A szálloda személyzetével kapcsolatos dicséretéért hálásak vagyunk. Szállodánk minden részlegének dolgozója, folyamatosan azon és azért dolgozik, hogy vendégeinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki.
Bízunk benne, hogy rövidesen újra ellátogatnak szállodánkba, és élvezhetik akár a gyógyfürdő nyújtotta kellemes pihenés örömeit.
Üdvözlettel, Colosseum Hotel vezetősége
2021. május 27., , Colosseum Wellness Hotel
2017. február 28.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csodálatos 4 napot töltöttünk párommal a szállodában. A személyzet nagyon kedves és figyelmes, kiváló konyha, előzékeny, gyors kiszolgálás. Nagyon jól éreztük Magunkat, pár év múlva, ha elkészül az üveghíd visszatérünk ide!
Bátran merem ajánlani azoknak, akik teljes kikapcsolódásra vágynak!
2016. november 29.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szeptemberben csodálatos időben töltöttünk el 6 napot a szállodában. Nagyon csodálatos helyen fekszik, nagyokat sétáltunk a Mátrában. A személyzet kedves, figyelmes. Nagyon finom és bőséges volt az ellátás, az ár- érték arány megfelelő.
Igazán kellemesem éreztük Magunkat. Sajnos december 27-31-ig már nem volt szabad szoba, így csak jövőre tudunk visszatérni!
Tiszta szálloda, fennséges ételek, csodálatos panoráma. Sajnos ősszel voltunk, rossz volt az idő, de nyáron még visszatérünk! Nagyon jó, hogy hidegben is csak egy fürdőköpenyben át lehet menni zárt folyosón az élményfürdőbe! Nagyon kedves a személyzet mind a recepción, az étteremben, vagy a takarításban.
Az ételek nagyon finomak,változatosak voltak. Ez egy igazi négycsillagos szálloda!
2014. május 5.a párjával járt itt 45Jó helyen, tiszta, rendezett a szálloda. Sajnos az első este háromszor ment el a villany, amit a végén sem sikerült megcsinálni, csak reggelre lett áram, a szobánkban. Sok volt a kisgyermekes család, kicsit zajosak voltak és a wellness részleg ennyi embernek kevés. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, a masszőr hölgy egy tünemény és ráadásul ért a szakmájához. Összességében nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!