2013. május 23.családjával járt itt 45 Május elején töltöttünk el két éjszakát a szállodában. Nagyon hangulatos, otthonos hallba léptünk be. A recepción készséges munkatársak fogadtak. A szoba is nagyon kellemes, és valóban, ahogy hirdették, nagyon tágas, és kényelmes volt.
Bár a használat azért több helyen is látszott, apróbb, de látható kopottságokon, amit azért egy négy csillagos szállodában folyamatos karbantartással rendben kellene tartani. Ettől függetlenül nagyon kényelmes volt a szoba. Az ellátás kitűnő volt. A büféreggeli, és vacsora választéka bőséges volt, a minőség kiváló, ízletes. Az ebéd menüválasztásos volt, melynek a mennyisége jócskán a bőséges feletti volt, minősége pedig igazodott a reggelihez, vacsorához. A wellness részleg nem túl nagy, de nagyon kellemes, tiszta, kulturált. Összességében nagyon elégedetten távoztunk. Alkalmas egy tartalmas, hosszú hétvégére a regenerálódásra, feltöltődésre. Bátran ajánlanám mindenkinek.
2013. április 23.a párjával járt itt 45 2012 nyarán töltöttünk három éjszakát a szállodában. A szobával maximálisan meg voltunk elégedve. A személyzet is mindent megtett annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat, készségesek, udvariasak voltak. A tisztasággal sem volt semmi panasz. A wellness részleg is elfogadható volt, bár sajnos voltak részei, melyek nem működtek.
A félpanziós ellátás viszont elég gyengére sikerült. A büféreggeli még csak-csak elfogadható volt, de a svédasztal rendszerű vacsora méltatlan volt a szálloda többi részének színvonalához mérten. Összességében azonban nagyon jól éreztük magunkat