2017. szeptember 8.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kellemes, hangulatos nyaralásban volt részünk, de nem foghatunk mindent a jó időre, ugyanis kellett, hogy a szálláshely ilyen szuper legyen! Profin átgondolt panzióról van szó, ahol a kényelmen és tisztaságon túl az előzékenységre, figyelmességre van helyezve a hangsúly.
Sosem találtuk rosszkedvűnek, ingerültnek a személyzetet, mindig nagyon kedvesek, jó fejek voltak, külön figyelve a nagyon zsúfolt időbeosztásunkra, addig próbálkoztak ők, hogy végül még a masszázs is belefért! ! Az ételek szuperek, külön kiemelve a grillvacsorát! Bár nem voltunk kevesen mint vendégek (rajtunk kívül sok család volt még ott), de a tulajdonos tökéletesen képben volt az igényekkel, fejből tudta, hogy aznapra mit terveztünk, és kedvesen érdeklődött, hogy mizu, hogy telt a napotok pl Marcaliban, ahol a fürdőben voltunk. Ez igen! Amikor valakinek nem a munkája, hanem a hivatása az, amit csinál. Mindenképpen megyünk még, köszönjük az élményt!