2019. július 14.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családdal töltöttünk el 3 napot a hotelben. Először jártunk itt,nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek minőségével,mennyiségével,a Hotel elhelyezkedésével,a kis terasszal,szobával elégedettek voltunk. Nagyon jó kikapcsolódást,pihenést nyújtott. Szeretnénk máskor is elmenni és legközelebb több időt tölteni Siófokon. Köszönet a szálloda dolgozóinak!
2017. január 20.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Három napot töltöttünk családommal Visegrádon és volt szerencsénk a Kovács-Kert Étteremben ebédelni. A hely hangulatos és tiszta,az ételek bőségesek és ízletesek voltak. A kiszolgálás megfelelő volt. Örülünk hogy séta közben rátaláltunk az étteremre ,ha Visegrádon járunk mindenképp betérünk újra,egy finom ebédet elfogyasztani itt! Remélem lesz alkalmunk rá hamarosan!
Az elmúlt évben második alkalommal,most decemberben vettük igénybe a Hotel szolgáltatásait. A Karácsonyi Ünnepeket itt töltöttük,családi körben. Most a faházra esett a választásunk és nem bántuk meg,mivel nagyon kényelmes,mindennel felszerelt amire szükségünk van,és ami fontos még ilyenkor télen: nagyon jó meleg is volt!
Az ételek ismét nagyon finomak és bőségesek voltak,az ünnepre való tekintettel csodaszép terítékkel vártak a vacsoránál! A különleges és nagyon ízletes ünnepi vacsorákért plusz dicséret illeti a szakácsot! A wellness részleg is nagyon jó,most a benti medencében is melegebb volt a víz mint ősszel. A tisztaság tökéletes a faházakban,kényelmesek és szépek a bútorok! Ismét nagyon jól éreztük magunkat!
2016. október 22., kollégákkal járt itt 55Több alkalommal ebédeltem itt családdal,barátokkal,és rendeltem is már az étteremből. Egyszer sem okozott csalódást. Az ételek finomak és bőségesek,a kiszolgálás gyors és kedves. Családias hangulat,barátságos a személyzet,szép teríték és ízléses tálalás. Maximálisan elégedett voltam,örömmel térek vissza ide és szívesen ajánlom másoknak is ! Köszönöm !
2016. július 14.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étterem nagyon hangulatos,barátságos. Gyors és kedves a kiszolgálás,nagyon finomak az ételek és bőségesek az adagok!
Többször jártam már itt,családdal,baráti társasággal,minden alkalommal elégedetten és jóllakottan távoztam,ezért szívesen ajánlom mindenkinek. Legutóbb a "Csárdagazda legjobb pecsenyéje" szuper jó választás volt ! ! ! Külön dicséret illeti a szakácsot !
2016. június 10.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Visegrádi nyaralásunk ideje alatt többször étkeztünk itt. A hely elvarázsolt! Hangulatos és tiszta,barátságos belső terasszal. Külön tetszett,hogy a pizza a vendégek előtt készül, kemencében sül. A pizzák és a négy féle ebéd amit a családom rendelt nagyon finom volt. A személyzet kedves és udvarias.
Mindennel meg voltunk elégedve,szeretnénk hamarosan visszajönni ide. K. É. és családja (Orosháza)
Nagyon jó elhelyezkedés,csendes,szép környezet,tiszta rendezett udvar,saját partszakasz ami nagyon biztonságos. Pihenésre,kikapcsolódásra tökéletes választás.
A személyzet kedves,a szobák kényelmesek. A két légterű családi szoba nagyon megfelelt. Remélem hamarosan sikerül visszajönni újra,talán több időre is. Házaspár-két nagy gyerekkel.
2016. április 11.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szuper 3 nap ! ! ! Nagyon kellemes napokat töltöttünk itt,így megünnepelve az 50-ik szülinapomat! Kiváló hely pihenésre,kikapcsolódásra! A szállás tisztaságával. a kényelemmel,a barátságos kis parkkal és a wellness részleggel is maximálisan elégedettek voltunk! Külön dicséret és köszönet a változatos és nagyon finom ételekért.
Jól éreztük magunkat,szeretnénk visszajönni máskor is. K. Éva és családja