2015. szeptember 20.gyerekekkel járt itt 15 A hely elég retro, de pont ez adná a hangulatát. A kiszolgáló fapofával, egy mosoly nélkül kommunikált velünk, pedig egy 5 hónapos babával voltunk, akire azért mindenki mosolyogni szokott. Az ételek mennyisége és minősége borzasztó volt. A frissensült cigánypecsenyét 10 perc múlva hidegen hozták, és attól volt cigánypecsenye, hogy az egyben valamikor megsütött húsra sütöttek szalonnából kakastaréjt.
Az én csülkös pacalom szintén épp csak langyos volt, pedig utolsónak kaptam meg, a többiek már rég ettek. Viszont aki kiszolgált minket, eltűnt a ködben, 10 perc múlva került elő az udvarról. Udvariasan mondom neki, hogy bocs, de ez hideg. Flegmán rávágja hogy most már biztos! Ezek szerint nekem kellett volna kifáradnom a konyhába, bedugni a mikróba. Ráadásul köretnek hasábburgonyát vagy rizst ajánlottak a pacalhoz, úgyhogy inkább megettem kenyérrel :-( Valószínűleg nem volt 2 szem krumpli a konyhán, amit megfőztek volna addig, amíg rendesen kiolvasztják a pacalt. . . Az étlapon ugyanakkor az szerepel, hogy minden ételt frissen készítenek, ezért kérik a vendégek türelmét. Azt kellett volna írni hogy csak 1 db kis teljesítményű mikrónk van, így csak lassan melegszik a kaja! Szóval én nem ajánlom senkinek, hogy akár túra után, akár csak átutazóban ott próbáljon meg enni.
2015. május 10.a párjával járt itt 15 Május elsején túra után ültünk le a kerthelységben. Csak egy csapolt sör és egy kávé volt a kívánságunk, de ezt is csak részben és félórás várakozás után sikerült a személyzetnek teljesítenie. Csapolt sör az utcai reklámtábla ajánlása ellenére nem volt :-(
A kávé színes víz, kettő kockacukor és egy tejszínt nem tartalmazó kávéízesítő kíséretében.
A kerthelység rendezetlen, piszkos benyomást keltett, a számla pedig fejcsóválást. Az első benyomás alapján ide valószínűleg többé nem megyünk.
2015. február 26.a párjával járt itt 45Mivel egy hónap végére eső péntek este voltunk itt, hát elmondható hogy nem tolongtak az étteremben. Így természetesen a felszolgáló nagyon körül tudott ugrálni minket, de egyáltalán nem volt tolakodó a viselkedése. Az ételek finomak voltak, de sajnos gyümölcsléből csak a kis kiszerelések voltak, amiből egy kevés, kettő pedig már sok. Mivel az árak a köretet is tartalmazzák, így tényleg nem voltak túlzottak.
2015. február 26.a párjával járt itt 35 Gyerekkoromban sokat üdültünk a szállóban, és nagyon kíváncsi voltam, hogy most is ugyanazt a színvonalat nyújtja-e. Hát sajnos a wellnes részleg kivételével elég nagy csalódás volt a szálloda. Az étterem bezárva, a reggelit (ami a gyümölcslevek kivételével elég jó volt) a konferenciateremben tálalták, ahol közben egy sakkverseny folyt.
A fürdőszoba katasztrofális, a WC-ből még a papírt sem vitte le a víz, a zuhanyfülke rozsdás volt. Ennek ellenére arra jó volt, amire nekünk kellett: aludni valahol :-)
2015. január 27.a párjával járt itt 55 Ha finom halászlevet kívánunk enni, csak ez az étterem jöhet szóba! A minőség és a mennyiség is évtizedek óta változatlan. A kiszolgálás gyors és udvarias, tisztaság van, és igazi retro hangulat. Főleg ha a cigányzenekar is rákezd. . . Természetesen a halászlén kívül is változatos ételek rendelhetők, de nekünk ez a favorit.
Volt rá példa, hogy a karácsonyi halászlevet is innen vittük haza, nagy befőttesüvegekben :-)
2015. január 23.családjával járt itt 55Kedvenc helyünk! A sajtkrémlevesük fenomenális, és a házi gyúrt tésztás ételek sem mindennapiak. Vejem angol, de ha Magyarországra jönnek, az étterem és a hagymás rostélyos nem maradhat ki, addig nem megy haza :-) Nagyon kedves a személyzet, tisztaság van és akkorák az adagok hogy nekem a másnapi ebédem is megvan. A árak pedig teljesen korrektek.
2015. január 22.a párjával járt itt 45Más forrásból már sokat hallottunk a helyről, a barátságos légkörröl. Így nem volt kérdéses hogy kőszegi hosszú hétvégénk első vacsoráját itt fogyasztjuk el. Nekem ugyan sikerült egy kissé jellegtelen, átlagos ételt kifognom, ami adagban sem volt túl nagy, párom viszont szalontüdőt rendelt, ami elég ritka az étlapokon. Na ő aztán kapott egy lábossal, és elmondása szerint igen finom is volt :-)
2015. január 22.a párjával járt itt 35Egyrészt nagyon pozitív, mert egy csoport miatt telt házuk volt, mégis szorítottak nekünk helyet a pult előtt. Igaz hogy az asztal kicsit ragadt, majd miután elment a csoport és ketten maradtunk a párommal, a személyzet olyan viháncolást rendezett a pult mögött hogy egymás szavát sem hallottuk. Az étel viszont finom volt és bőséges, az árak pedig közepesek.