2024. április 15.barátokkal járt itt 55 Baráti párral töltöttünk egy hétvégét a Hotel Visegrád szállodában, ahol a hirdetett programok a jelzett időben és minőségben valósultak meg. A lovagi tornát már a szoba elfoglalása előtt megtekintettük, és nagyon jól esett a 12:30-as kezdés után a szállodába visszaérve a lángosparti az udvaron.
Egyébként a lovagi torna és a reneszánsz vacsora helyszínére való kisbuszos szállítás is nagyon jó megoldás. Az étkezés és a wellness részleg ajánlata és minősége nagyon jó, legfeljebb a medence szintről hiányoltuk a zuhanyzási lehetőséget, amit egy félemelettel lejjebb találtunk meg. A kirándulási lehetőségek tucatja várja a turistákat, ebből mi az Apátkúti patakvölgyet és a Zsitvay kilátót választottuk. A kimaradt látnivalók miatt biztosan visszatérünk.
2023. június 10.a párjával járt itt 55 "Senior pihenés" akció keretében töltöttünk 3 napot a szállodában pünkösd utáni napokban. Az ünnep után csak pár szobában volt vendég, de így a wellness részleget szinte kizárólagosan lehetett használni. Sőt a jelzett élménymedence karbantartást is 1 nappal előbb befejezték. A kilátás a szobából (2.
emelet) és az étteremből (földszint) is gyönyörű, főleg a naplemente. A személyzet kedves és segítőkész volt. A svédasztalos étkezésnél sokféle és ízletes ételekből lehetett választani, olyan is volt, amit még soha nem kóstoltunk (mézes fokhagyma melegen reggelire). Biztos, hogy visszatérünk és folytatjuk a környék túraútjainak felfedezését. Amit már bejártunk, a "Csörgő szurdok" Mátrakeresztestől oda-vissza kb. 5 km, szép és könnyen teljesíthető.
Hotel Narád válasza
Kedves Kálmán!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk szállodánkban szerzett tapasztalatait. Örülünk, hogy a medence karbantartása nem befolyásolta pihenésüket, kollégáink mindent megtettek annak érdekében, hogy mielőbb ismét használatba vehessék kedves vendégeink. Dicséretüket természetesen személyzetünk, szakácsaink felé is továbbítom.
Bízunk benne, hogy legközelebb is minket választanak túráik kiindulópontjaiként. Várjuk vissza Önöket!
2023. július 4., , Hotel Narád
2022. december 9.a párjával járt itt 55 Három napot töltöttünk ott, melyet a black friday akció keretében foglaltam. A 3*-os besorolást a szobák felszereltsége, a wellness kialakítása szerintünk felülmúlja. De legfőképp az étkezések minőségét emelnénk ki, amelynél a választék és az ízvilág nekünk nagyon bejött.
A személyzet kedves, ügyeltek a részletekre, a tervezett programjaink megvalósításában is kaptunk segítséget. Biztos, hogy visszatérünk, pedig nem szokásunk egy szállodát többször felkeresni. A visszatérést a kapott újabb kupon felhasználási lehetősége is segíti. Bátran ajánljuk mindenkinek!