2016. október 26.gyerekekkel járt itt 55Kedves személyzet csodás környezet igazi gyerekparadicsom mindenkinek ajánlom és még biztos hogy vissza látogatunk
2016. május 25.családjával járt itt 55Kiváló ettelek kiváló kiszolgálás:) A hely valami csuda jó és árban szerintem kiváló. nyáron a strand egy lépesre. nyugodt gyermekbarát étterem (nem kell félni hogy kifut az útra) mer csendes környezetben van :) ha igazi kikapcsolódásra vágysz akkor csak ajánlani tudom!!
2016. április 12.családjával járt itt 45 Ma értünk haza csodalatos 3 napot pihentünk itt Etelek kivalok konyha 5* Én adert adok 4* mert a baba barat szolgáltatásban nem eros a szolgáltatások mi a lakosztályban voltun elhelyezve es kisbabaval 4 óránként eszik es se egy cumisüveg melllegito semm mikrót nem tudtak biztositani ezert okkozot egy kis kellemetlenséget.
Az eteremben az etetőszekek elavult es nem biztonságos egy kisgyermek szamárra. De a személyzet udvarias es segítőkész volt
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 55nagyon jó igazán család barát azt leszámítva hogy a foglalásunkat elkeverték :)de a wellness részleg csuda klassz és az étkezés remek a parkolás is szuper az ár tartalmaz a parkolás zárt kamerával megfigyelt parkolóban sajnos az idő milyat a szabadtéri medencét már nem volt alkalmunk kihasználni de a fedett kárpótolt mindenért nem is voltunk sehol máshol fürdeni csak a hotelben és hát kisgyermekes családnak csak ajánlani tudom mert csendes nyugtot környezetben van
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 45hát nem rossz mi itt töltötök nászutunkat azt leszámítva hogy ujj volt az apartmanház konyha sarok nem túl felszerelt és hát akkor volt konkrétan a füvesítés és nyakik sár volt az udvar és hát persze mér tis nem a térkő lerakása is akkor történt és az a zaj elviselhetetlen volt de amúgy o mert közel a fürdő bejárat és az ár tartalmazna a belépőt is az jó volt.
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 55szuper volt egész hétvégén csak köntösben rohangáltunk imádtam es kifejezetten rendes a személyzet és hát az eltátás sem rossz ajánlani tudom csak mindenkinek meg a legjobb az egészben hogy csak egy ajtó választ el a fürdőtől csak a parkolás volt egy picit rossz mert folyamatosan ki be kelet rohangálni szólni hogy nyissanak kaput de ezt leszámítva szuperül éreztük magunk remélem még lesz rá lehetőség hogy eljussunk