2015. április 20.a párjával járt itt 55Étlapjukon a magyar konyhai tradicionális fogásai szerepelnek, melyeket remekül készítenek el, sosem ettem mér olyan finom halászlevet, mint náluk. Az adagok hatalmasak, a teraszról pedig pazar balatoni panoráma élvezhető. A kiszolgálás nagyon figyelmes volt. Szép kártyát telefonos engedélyezéssel elfogadnak, akár a kerékpárútról is könnyen megközelíthetőek.
2015. március 17.barátokkal járt itt 55 Márciusban a hamburger hetük alkalmával jártunk itt a barátainkkal. Veszprémben nem találkoztunk még olyan étteremmel, ahol ekkora méretű, házi húspogácsával, zsemlével és szószokkal készülő, valamint különlegességekkel is kínáló (pl. libamájas hamburger) hamburgerek készültek volna.
Mivel az étterem rendszeresen szervez hasonló tematikus heteket, biztos hogy jönni fogunk még. De ha valaki csak egy jót szeretne sörözni, akkor is érdemes betérni, kiváló a házi sörük!
2014. szeptember 18.a párjával járt itt 55Kellemes meglepetés volt felfedezni, hogy már nem csak Budapesten talál az ember korlátlan svédasztalos vacsora lehetőséget, hanem már Veszprémben is. Ráadásul teljesen megfizethető áron (hétköznaponként 2.990 Ft / fő). Az étteremnek külön gyerek játszósarka van a legkisebbeknek. Csak ajánlani tudjuk.
2014. augusztus 7.családjával járt itt 55A diplomaosztó vacsorám alkalmából ettünk az étteremben a családommal. Az ételek kifogástalanok voltak, nagy adagokat kaptunk, a felszolgálók teltház mellett is gyors és előzékeny kiszolgálásban részesítettek minket. A teraszhelyiség nagyon hangulatos, és belvárosi fekvése ellenére csendes. Mindennel elégedettek voltunk, csak ajánlani tudom :)