2013. április 22.a párjával járt itt 55 Ez az az étterem, amit egyszerűen nem lehet nem ajánlani! A tulajdonos igazi profi a szakmájában - mindent a vendégért! Tökéletes ízvilág, felejthetetlen hal és vad ételek, bőséges adagok! A személyzet is profi, ha kell jó hangulatot is teremtenek, minden kívánságot teljesítenek, segítőkészek, semmi rosszat nem tudnék írni!
Teljes tisztaság, modern felszereltség! Ételek, kiszolgálás, hangulat - mindenben jeles! Aki a környéken jár mindenképpen próbálja ki!
2013. április 22.családjával járt itt 55 Az őszi szünetben jártunk itt, a szálloda telt házzal üzemelt. Megérkezésünkkor nagy volt a tömeg, elsőre ijesztőnek is tűnt, zsúfoltságtól tartottunk. Egy negatívumot jegyeznék meg, a recepciós hölgy elhadarta a tudnivalókat minden mosoly nélkül. . . A szobánk tiszta, tágas volt, gyerekkel is kényelmesen elfértünk.
A tömeg ellenére a wellness részen is elfértünk, volt elég pihenő ágy, tágas medence, szaunák, gőzfürdő - minden ami kell. A 4 nap alatt nem kívánkoztunk át a városi fürdőbe! ! Az étteremben is kényelmesen elfértünk, ha 1-2 percet kellett is várni, de egy külön úriember kereste a szabad asztalt a számunkra, nem nekünk kellett rá vadászni. Az ételek 5 csillagosak, minden ízletes és bőséges volt. Este gyermekműsorokkal kedveskedtek, Mutyi bohóc műsorát még a felnőttek is végig nevették! ! Bátran merem ajánlani bárkinek!
2013. április 22.családjával járt itt 45 Kategóriájának megfelelő szálloda! A szobák modernizálásra szorulnának, a miénk gyerkőccel kissé szűkös is volt - de végül is itt tartózkodtunk a legkevesebbet. . . A személyzet nagyon kedves, a végletekig segítőkész! Az étterem kategóriáján felüli, változatos, sokszínű, ízletes ételek, aki akar az itt tud választani!
A szállodának saját wellness részlege nincs, de egy zárt folyosón át biztosítanak átjárást a zalakarosi fürdőbe, mely így nagyon kényelmes! Összességében mindenkinek ajánlom, aki ebben a kategóriában keres kikapcsolódást!