2019. május 21.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Elsőre nem akartunk bemenni, de aztán úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk. Kellemesen csalódtunk, kedves kiszolgálás, még a speciális kérésemnek is eleget tettek. Az ételek nagyon finomak voltak és az ár se szállt el .
Fontos szempont volt a SZÉP kártyás fizetés!
2015. május 10.a párjával járt itt 55 A személyzet kiváló volt, de csak 1 ember egy étteremre és wellnessre és recepcióra sokszor kevésnek bizonyult, főleg ha egyszerre jön 2 csoport és még a telefon is sokat cseng egyszerűen egy ember ehhez kevés. Ennek ellenére a személyzet kiválóan teljesített.
Kiemelnénk Attilát a recepciós pincér fiút, aki erején felül teljesített és nagyon bearanyozta(nagyon profi volt, ami pontosan ide való) mindenki percét. A tisztaság megfelelő volt. A szobák szépek és tágasak, de az ágyak kicsit kemények, de lehet csak nekünk. A szolgáltatások nagyon jók voltak, de valahogy nem értettük miért kell az 5 percre érvényes zsetonokért kb 20 percenként a pulthoz járulni az amúgy is elfoglalt személyzethez. Ez kissé nehézkes és buta. A reggeli finom volt és elég a svédasztal minden előnyével és hátrányával együtt. A vacsora kétfogásos és bőséges is volt. Ebédet is lehetett rendelni, köszönet a szakácsnak briliáns volt minden étel. Nagyon közel volt a szállás a barlangfürdőhöz, de ezt az úton nem érzékelheti senki, mert ugyan a panzió mindenhol ki volt táblázva, de maga a barlangfürdő nem ((? ) Ez nem a szálloda hibája persze). Köszönjük a személyzetnek jól éreztük magunkat és pihentető.