2016. február 26.a párjával járt itt 25 Több hónapja szerettünk volna eljutni a férjemmel eme jó hírnévvel rendelkező hotelba. A foglalásunkra a nagyon sokadik házassági évfordulónk adott kellő aktualitást. Sajnos, az üdülésünk első napján a férjem rosszul lett, belázasodott, súlyos hasmenéssel küzdött, így a gyertyafényes, pezsgős vacsora helyett a városka orvosi ügyeletén töltöttük az esténket.
Miután visszatértünk a szállásunkra, közöltem a rendkívül kedves alkalmazottal, hogy a férjemnek diétás étrendre (főtt burgonya, répa) volna szüksége, amelyet ő készségesen a rendelkezésünkre bocsátott. A további napokon, a bőséges és tartalmas előre kifizetett svédasztalos ellátás helyett, a férjem kizárólag üres, mások számára is készített (nem okozott más jellegű anyagfelhasználást, külön munkát) köretet fogyasztotta. A távozásunkkor esedékes idegenforgalmi adó fizetésekor a szálloda kiszámlázta az elfogyasztott főtt burgonya/répa díját is, alkalmanként 500 (ötszáz) forintos áron annak ellenére, hogy a svédasztalos ellátást a párom az egészségi állapota miatt nem tudta igénybe venni. Miután ezt a számunkra méltatlan eljárást nehezményeztük, a recepciós hölgy kioktatásban részesített bennünket arról, hogy a felszámolt összeg méltányos abban az esetben is, ha a svédasztalos ellátás önhibánkon kívül nem került elfogyasztásra. Az alkalmazott nem óhajtotta megérteni, hogy a svédasztal bősége HELYETT a köretként tálalt zöldséget kértünk, s kifogásunk nem pénzügyi, hanem elvi kérdés. A hotel ügyünkhöz történő kicsinyes, sértő hozzáállását olyannyira méltatlannak találjuk, hogy oda visszatérni nem kívánunk többé.