2017. február 6.a párjával járt itt 45 Nagyon jól éreztük magunkat, de már indulás előtt megnéztem az értékeléseket az interneten, így tudtam, hogy mi az amivel meg kell barátkoznunk. A szálloda körülbelül 500 m-re helyezkedik el a gyógyfürdő bejáratától. A wellness részlegben csak hideg vizes merülő medence áll rendelkezésre, valamint egy meleg vizű jakuzzi.
Utóbbi vize egyáltalán nem tiszta. Ezért, mivel a szállodában teljes ellátást választottunk, napi két belépős fürdőjeggyel a gyógyfürdőt találtuk alkalmasnak kikapcsolódásra. A szállás rendes, tiszta. A tulajdonosok nem tehetnek róla, hogy a szép világos szőnyegpadló kitisztíthatatlan, foltos a vendégek figyelmetlensége miatt. Az ágyakat kényelmesnek találtuk. A szoba és a hozzá tartozó vizesblokk tágas,a takarítása rendben volt. A szobánkénti egyedi fűtés nagyszerű. Az ételek finomak, és bőségesek voltak, az ételválasztékkal elégedettek voltunk.