2016. október 12.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tisztelt Huszár csapat! Idén, nyáron, az augusztusi hónap utolsó heteiben jártunk Önöknél a két unokámmal, a feleségemmel és a kutyánkkal. Biztosan emlékeznek ránk, mi voltunk azok akik délben mindig a legnagyobb nyüzsgésben érkeztünk és mindig megköszöntük, hogy olyan gyorsan megkaptuk az ételünket.
Sőt egy házi termelésű Huszár borral is megajándékoztak minket az utolsó látogatási napunkon, mert vissza-vissza jártunk Önökhöz a nyaralásunk alatt. Most, az ebédhez fogyasztottuk el, ezért is gondoltam megosztom a kellemes élményeimet itt, az ittjartam. hu oldalon. Az ételek nem hogy gyorsan érkeztek, de nagyon finomak, ízletesek, bőségesek is voltak! Kedvencünk volt a konfitált kacsacomb, a borjúszeletek Huszár módra és a somlói galuska. Nem utolsó sorban a kutyánknak, Mollynak mindig szó nélkül hozták a friss csapvizet, amiért a négy szívecskét, öt szívecskére javítom! További sok sikert kívánunk a gyerekek nevében is! Jövőre is ellátogatunk Örvényesre, már alig várjuk. Üdvözlettel, köszönettel