2016. június 30.barátokkal járt itt 55Váci kirándulásunk alkalmából a mai napon itt ebédeltünk. Jól döntöttünk. Csodálatos környezet, rengeteg virág, ízléses teríték, és leírhatatlanul bőséges és ízletes ételek. A kiszolgálás gyors, és kifogástalan. A spárgával töltött csirkemelll snidling-mártással fenséges volt. Mindenkinek ajánlom, nem fog senki csalódni.
2015. december 2.barátokkal járt itt 55 Adventi kirándulásra mentünk Győrbe. Megkérdeztünk egy helyi embert, hol ebédelhetnénk, aki egyértelműen a Szalai vendéglőt ajánlotta. Nem csalódtunk. Kiváló volt minden! Olyan hatalmas, ízletes és finom bécsi-szeletet tálaltak fel krumplisalátával, ami minden képzeletet felülmúl.
Persze nem kisebbíti ez az isteni húsleves érdemét, - amiről szintén felsőfokon tudok beszélni. A felszolgálás, udvariasság is kiváló volt. Köszönjük Szalai Vendéglő a finom ebédet! Ha legközelebb Győrbe megyünk, egyértelmű, hogy Önöknél fogunk ebédelni. További sok sikert, és sok vendéget kívánunk Önöknek!