Kiváló
2016. július 20., üzleti partnerrel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Krúdy irt erről a régi ma talán 200 éves csárdáról, ahonnan a nyirségi urak hajnalonta agarászni indultak. Ez a hangulat már rég nincs meg de az étterem elhelyezkedése minden kornak praktikus. A kiszolgálás nagyon udavrias, nem nyomulós és nem is igazán professzionális hanem régimódian vidékies. Nekünk nagyon tetszett.
- A pincérek szabolcsi kiejtése utánozhatatlan. . . Sajnos alig volt vendég, ez kicsit hűtütt az atmoszférán. Rengeteg helyi ételük van,a külföldi partnereknek végre sikerült igazi helyi ételeket mutatni, nem csak a szokásos gulyás leves + somlóit. A borlap szegényes, az árak szolidak, az adagok óriásiak szerintem a fele is elég lenne.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
3Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2016. július 20.családjával járt itt 55 A legjobb ami ezzel az öreg szecessziós épülettel történhetett, hogy ilyen szinvonalas hely lett belőle, ami évek óta tartja a szintet. Mint hallottam a szomszéd vendégektől Ukrajnából is járnak át ide csak egy vacsorára. A libamájat nem szabad kihagyni. A terasz nyáron nagyon kellemes.
A személyzet kicsit lassu bár lehet van aki épp ezt a vidéki álmodozó stilust szereti, ha nem nyomulnak. Az évi kötelező sóstói látogatás során, soha nem hagyjuk ki a helyet. A borlap elég egyhangu, hogy miért hivja magát ir étteremnek az egy talány. Saját karaktere van a helynek, jó igy ahogy van.
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2016. július 12.gyerekekkel járt itt 45 Általában itt eszünk még egyet mielőtt átmegyünk a határon. Évek óta tartják a szinvonalat, a barátságos személyzet, kellemes berendezés és a könnyű parkolás miatt kedveljük. Az étlap elég hagyományos, frisités nem ártana de nagy pozitivum, hogy rugalmasan állnak a gluténmentes ételek elkészitéséhez.
A hotel-részben még nem voltunk de a design kivülről nézve érdekesnek tűnik. Jó a kerthelyiség.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Gyenge
2016. július 12., üzleti partnerrel járt itt 25 Hatalmas csalódás: 3 éve: remek konyhája volt, a gesztenyepüréhez vaniliasodóból készült a hab, a vadhús zamatos és puhára sült volt. Külföldieket vittünk oda pár napja akiknek áradoztunk, miért érdemes 60 km-es kitérőt tennünk ezért a helyért. Most: délután 3-kor már üres az étterem de igy is 50 perc mire kihoznak kettőt a négy rendelt fogásból.
Egy perc múlva rohan a pincér, hogy bocs ez nem a maguké és átviszi a tányérokat egy másik asztalhoz. Végül a kihozott pörkölt NAGYON elsózva, a többi elég zsiros. Gesztenyepüré már nincs csak a szokásos palacsinta. Kerülendő hely lett belőle.
2Ételek / Italok
2Kiszolgálás
3Hangulat
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.