2013. november 1.a párjával járt itt 55 Ez az étterem Sárváron az egyik kedvenc éttermünk. Itt még soha nem volt olyan, hogy valami ne ízlett volna. A szakácsok nagyszerűek. A pincérek lesik minden kívánságunkat, kedvesek és maximálisan segítőkészek. Az újházi tyúkhúsleves verhetetlen! ! ! Egyszerűen imádjuk! Tisztaság uralkodik mindenhol.
A zene halkan szól,beszélgetni is nyugodtan lehet. Külön gyermekmenükkel készülnek a kicsiknek. Aki ide betér, garantáltan nem fog csalodni! Mindenkinek szívből ajánlom!
2013. szeptember 29.családjával járt itt 45Sógorom szülinapját ünnepeltük itt. 13 éve élek Csömöröm, de ezelőtt csak 1x jártam itt párommal Valentin napi vacsorán amely nagyon jol sikerült: libamájjal és barackkal, sajttal sütött csirkemellet választottam, amit nem bántam meg, sőt. . .
De visszatérve a szülinapra. . . rengeteg ételt ettünk, aposomon kifogott a csülök pékné módra, akkora adagot kapott. . . szoval ajánlom mindenkinek, aki házias, régimódi izekre vágyik! ! !
2013. augusztus 3.a párjával járt itt 25Nyaralásunk alatt mentünk el erre a helyre 1 alkalommal - kár volt. A kiszolgálás nem volt rossz, de az ételek minősége. . . hát. . . a páromnak konkrétan nyers grillezett csirkemellett hoztak ki, a fokhagymakrémleves izetlen volt, a saláta nem aznap felvágott paradicsomból készült. Szóval egy étteremben ugy gondolom az ételek minősége a legfontosabb. . .
2013. augusztus 3.a párjával járt itt 25 Hát hol is kezdjem. Tegnap érkeztünk haza ebből a 4 csillagosnak nevezett apartmanból. Sajnos a hely nemhogy a 4 csillagot, de még a 2-őt sem nagyon éri el. Két előnye van: 1. nagyon közel van a fürdő, 2. van légkondi (egyéb semmi)! ! !
Amikor megérkeztünk, az éppen szolgálatban lévő recepciós hölgy nem fogadott valami kedvesen, sőt kifejezetten undoknak éreztem és még egyetlenegy mosolyt sem erőltetett magára (hozzáteszem ez a napok múlásával sem változott, pedig a hölgyek cserélődtek a hét folyamán). Amikor végre megkaptuk a szobát - a WC csészét felnyitva kimondottan h. . . szagot éreztem - végig az ott tartózkodás alatt - pedig ott díszelgett a tetején, hogy fertőtlenítve volt. A zuhanyfülkében alig akart lefolyni a viz, kb 15 percet kellett várnom a párom után, hogy én ne álljak a vizben. A konyha felszereltsége nem illik egy normális alap konyha felszereltségéhez, mivel sem micro, sem vízforraló, sem kávéfőző nem volt. Mosogatószert sem mondták előre hogy vigyek magammal, így venni kellett ezt is. . . Ahová a szemeteszsákot ki kellett vinni. . . oda csak befogott orral tudtam bemenni, annyira büdös és koszos volt. A liftben folyamatosan büdös volt, lábszag leginkább. . . A WIFI amelyről azt írták az oldalukon hogy korlátlan és ingyenes, a szobákban nem működött és még a folyosókon/előterekben sem nagyon, leginkább csak lent a recepcióhoz közel. . . A szobában az ágy elég régóta nem lehetett cserélve, mert eléggé ki volt feküdve, és ha a párom fordult egyet, alattam hullámzott az egész, mintha vízágy lett volna. Összességében: NEM AJÁNLOM SENKINEK, MERT VÉLEMÉNYEM SZERINT ÁTVERIK AZ EMBERT ÉS ROSSZ ÉLMÉNNYEL TÉR HAZA A RÉG VÁRT NYARALÁSÁRÓL! ! ! ! ! !
2013. április 25.a párjával járt itt 55 Nekünk Sárvár a Riviéra (nem a Balaton). 2009-ben jártunk itt először. Azóta minden évben legalább 1x, de tavaly pl 2x is. Mindkét alkalommal a Hotel Viktóriában szálltunk meg. Először a ***-os szárnyat probaltuk ki, majd ősszel a ****-os szárnyban is megszálltunk. E hét vasárnap (2013. április 28.
)is épp erre a csodás helyre indulunk és természetesen ujra ebben a hotelben fogunk megszállni. Egyszerűen imádjuk. Mindenkinek tiszta szívből ajánljuk. Karolinka&Lacika :)))