2017. április 4.a párjával járt itt 15 Estefele megérkezés, 350 km út után. Nagyon kedves a recepciós kislány, megkaptuk a szoba kulcsot. Próbáltunk bemenni, de ketten csak úgy fértünk be ha valamelyikünk fel
áll az ágyra. Szoba berendezés 60-as éveket idézi,spuri bogarak nélkül. Fürdőszoba szintén a 60-70-s éveket idézi, az akkori vasútállomások
tisztaságában.
Vissza a recepcióhoz csomagokat sem tettük le, ne hogy lakók költözzenek a ruhák közé. Recepción már egy másik hölgy volt, aki állította, hogy én ezt a szobát foglaltam, képet is küldtek. Nem vitatkoztam sokáig, már nagyon fáradt voltam. Ajánlott másik szobát 1,5 -szer annyiért, de már nem érdekelt. Nagyságra nagyobb kinézetre bogarakra nem. Újra recepció, egy is veszekedés által nem az egész költséget kellett kifizetnem, hanem csak a felét,de így is elég nagy ráfizetés, nem beszélve arról, hogy 19 óra lett, s ezután kellett másik szállást keresnünk. Nem csak a Hoteltől de Debrecentől is el ment a kedvünk egy életre. Sima szoba lett volna közel százezer. Becsapva érzem magam 2 főnek 3 éjszakáért.