2015. július 14.a párjával járt itt 55Kellemes hely a város központjában. Közel minden látnivaló! Az ételek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Az íz érték arány felül múlja az árakat, az ételek látványa is mindent felül múlnak! Bárkinek nagyon tudom ajánlani! Kellemes környezet, kitűnő és aranyos felszolgálás jellemzi a helyet! Akár jó idő, akár rossz, oda megéri betérni s jókat enni!
2013. szeptember 10.a párjával járt itt 55Ez is azok a helyek közé tartozik amit mindenkinek látnia kellene az országban. Csodálatos kilátás, remek elhelyezés, kitűnő ételek. Segítőkész személyzet. Remek kikapcsolódás a páratlan medencékben. Teljesen kitud kapcsolódni az ember ilyen környezetben! Nagyon jól éreztük magunkat! Egyszer az életben mindenkinek látnia kell ezt a gyönyörű helyet! ! ! !
2013. augusztus 13.a párjával járt itt 55Budapesti kirándulásunk alkalmával tértünk be Vendéglőbe. Nagyon kellemes hely, remek ételek és kiváló kiszolgálás jellemzi a helyet. Jó hangulatú hely és kitűnő ételeket fogyasztottunk el. Jól megközelíthető a hely. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Remek hangulatban fogyaszthat el mindenki a választása szerinti ételeket s biztos vissza fog térni.
2013. augusztus 6.a párjával járt itt 55A vendéglő kitűnik remek ételeivel, kiváló személyzetével, hangulatos elrendezésével. Az ételek választékából mindenki megtalálja a saját szája ízlésének megfelelő ételeket! Az biztos ha valaki ide betér az biztos hogy a későbbiekben is vissza fog térni a vendéglőbe, legyen az helyi lakos vagy utazó aki a várost nézte meg! Legközelebb ha Egerben járunk akkor újra betérünk a vendéglőbe! ! !
2013. augusztus 3.a párjával járt itt 55Négy napos elő házassági évfordulónkat töltöttük Siófokon. Az étterem a szállodánkhoz közel található volt. Nagyon kellemes hely, kitűnő ételek és felszolgálás jellemzi az éttermet! Nagyon finom ételeket fogyasztottunk el az étteremben. Mindennel nagyon megvoltunk elégedve! Csak ajánlani tudom mindenkinek ha siófokon jár okvetlen térjen be ide! ! !
2013. július 16.a párjával járt itt 55Siófoki nyaralásunkat az étteremben egy ebéddel kezdtük. Nagyon szép helyen van az étterem. Kitűnő ételeket lehet itt elfogyasztani, tágas és világos az étterem. Remek a kiszolgálás. Nagyon hangulatos a hely. gondoltak a gyerekkel érkezőkre is, kis játszótér van a gyerkőcöknek. A Balaton part csak pár lépésre van az étteremtől. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
2013. június 15.a párjával járt itt 55 2012 szeptemberében ott töltöttük a Nászutunkat. Első jó pont hogy mindjárt kaptunk egy ajándék éjszakát mint friss házasok, s behűtött pezsgő várt minket megérkezéskor! A város szívében található a panzió, tényleg minden percekre van.
A Vár, Dobó tér, Bazilika, Múzeumok, városnéző vonatozás, fürdők, éttermek s még hosszan lehetne sorolni a rengeteg látnivalót a közelben, kitűnő kiindulópontja a városlátogatásnak! Az elhelyezés nagyon jó, az ételekről csak tényleg szuper latinuszokban lehet beszélni! Bőséges reggeli s minden este más tájjellegű vacsorát szolgáltak fel nekünk. Egyik este még a tulaj felesége sütötte rétesből is kaptunk! Nagyon segítőkész személyzete van a Panziónak. Pl: hűtőakkut leadtuk este s fagyottan kaptuk vissza reggel, sőt még a gépkocsi szerelésben is segített a tulaj fia nekünk, végül nem lett nagy baj csak kerékanya lazulás volt, de mihelyt visszaértünk a szállásra hozta az emelőt s megnézte mi volt az a kotyogás ami elölről jött. Mindennel nagyon elégedettek voltunk s nagyon nehéz volt eljönnünk onnan! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Panziót! Nyugalom, tökéletes étkek, tényleg mintha az édenben lenne az ember! ! !
2013. április 26.a párjával járt itt 55 Augusztusban töltöttünk el egy hetet a Panzióban. Mindennel nagyon megvoltunk elégedve! Pazar kiszolgálás, nagyon finom ételek, tiszta és igényes elhelyezés. Tágas és világos szobák. Mi a debreceni virág karneválra is innen mentünk el megnézni. Teljes partnerek voltak ebben, korán reggelizhettünk sőt a vacsorát a fürdő területén lévő éttermükben "leehettük"!
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kitűnő kiindulópontja kirándulásoknak. A fürdő/aquapark gyalog pár percre van. Egyszer még biztos vissza megyünk oda!
2013. április 23.a párjával járt itt 55Nagyon kellemes hely. Kitűnő kiszolgálás, szép és kényelmes családias hely! Közel a Bazilikához. Kitűnő kiindulópontja kirándulásoknak. Pár perc alatt a Duna elérhető gyalog is (Mi is így indultunk s egész a Bazilikáig elgyalogoltunk kényelmesen, nem túl hosszú túra). Kerékpárút a közelben, egész Duna parton lehet bringázni nagyon jó minőségű kerékpár úton!