Kata57

Kata57 adatlapja

4Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2016.05.03
Utoljára itt2019.10.22

Néhány kiemelt értékelés

2019. október 19.a párjával járt itt
Pár napot töltöttünk itt. Mi családi szobában voltunk ez tágas. Kár, hogy nincs erkély. Hallottam és láttam, hogy most épül egy medence. Ez szuper. Az is tetszik, hogy a masszírozás helyben megoldott. Az étkezés remek volt. A szobából hiányoltuk a hűtőt. Mi jól éreztük magunkat.Máskor is megyünk.
Kiváló 2016. május 3.a párjával járt itt
Amikor itt jártunk, remekül éreztük magunkat! Csodás hely, kényelem. . . kell ennél több? Kipróbáltam a konditermet is, mert muszáj volt ledolgozni a finom ételeket, amit a szállodában elfogyasztottam. Minden szuper volt. Számomra ez igazi luxus üdülés volt. 7 nap, csak arról szólt, hogy jól érezzem magam, pihenjek.
Felhasználó fényképei:
Ensana Thermal Hévíz Hévíz -
Kiváló 2016. november 3.a párjával járt itt
Októberben öt fantasztikus napot pihentünk ebben a szép szállodában. Remek hely. Tiszta szobák, udvarias személyzet. Finom étkek, a wellness részleg is kellemes pihenésre ad alkalmat. Több szauna áll a vendégek rendelkezésére. Mindenkinek szívesen ajánlom! Mi remekül éreztük magunkat. A városban és környékén is sok látnivaló van.
Felhasználó fényképei:
Palace Hotel Hévíz - Palace Hotel Hévíz - Palace Hotel Hévíz - Palace Hotel Hévíz - Palace Hotel Hévíz -
Még több kép (2 db) >>