2014. augusztus 15.barátokkal járt itt 55 Régóta törzsvendége vagyok a Matiasnak, eszembe sem jutna máshova menni sütizni, vagy kávézni, legyen szó szakmai találkozóról, vagy szakmai megbeszélésről. A legjobb a városban! Lengyel Józsi és cukrászai munkája kiváló, felülmúlhatatlan! Ami az ételeket illeti Buzási Renáta főszakács és csapata sokszínű, modern és elegáns ételeket készítenek.
A személyzet Varga Viktória vezetésével kifogástalan. Kedvesek, udvariasak, profik és nagyon barátságosak. Otthon érzem magam közöttük, minden kérésre találnak megoldást. És még Almdudler is van. . . . :)Mondhatom, hogy baráti kapcsolat alakult ki a látogatások során, ami ismét csak a őket dicséri. Ami egyedül negatívum, hogy a felújítás utáni dizájn egyáltalán nem nyerte el a tetszésem, nem tudom kiket bíztak meg a belső tervezéssel, de melléfogás volt, minden tekintetben. Bízom benne, hogy hamarosan felülbírálják és ismét ugyanolyan hangulatosra, elegánsra és barátságosan intimre formálják, mint korábban volt. Ám természetesen a személyzet, a süti és az ételek miatt továbbra is hűséges vendég maradok a Matiasban és bátran ajánlom mindenkinek! ! !