2013. április 23.a párjával járt itt 55Egy szombat délben estünk be ebédelni. A hely hű a nevéhez, mindenhol faasztalok vannak, jó időben ki lehet ülni a teraszra is, bár az egy kicsit zajos. Az étlap jól áttekinthető, leginkább magyaros fogásokat tartalmaz, itt alap a fatányéros.
A kiszolgálás gyors és pontos, az éltelek frissek és nagyon ízletesen vannak elkészítve. . . és a pénztárcánkat sem fekszi meg a hely :-)
2013. április 23.a párjával járt itt 55 Amikor ott jártunk, még folyamatban volt a parkosítás, ezért kicsit kopár volt a környezet. A szálloda belülről egyedi desgin alapján van berendezve. Nagyon érdekes a hallban lévő szökőkút, a víz a legfelső emeletről hull alá. Natural szobát kaptunk, ami nagyon tágas és barátságos. Egy gond volt vele: nagyon kemény az ágy.
A wellness részleg pici, de igyekeznek ott is minden igényt kielégíteni, gyermekmedence/pancsoló viszont nincs. Mivel hétköznap voltunk egy szűkített menüből lehetett választani vacsorát, a reggelinél pedig frissen készítették a meleg ételeket. Picit érezhető, hogy még nincs minden folyamat bejáratva, de összességében elégedett vagyok mindennel. Leginkább pároknak ajánlom.
2013. március 29.barátokkal járt itt 55 Hirtelen öltettől vezérelve tértünk be ide vacsorázni egy hétköznap este. Szerencsére volt szabad asztal, kedvesen fogadtak. Nagyon jó borok vannak az itallapon, az étlapon pedig könnyen található hozzájuk párosítható étel. A választásom egy argentin hátszínre esett, mely tökéletesen volt elkészítve/tálalva és időben érkezett.
A csoki szufléra picit többet kellett várni, de megérte - mindenkinek meg kell kóstolnia egyszer! Ajánlom azoknak, akik nem vágynak bonyolult ételekre, de fontos számukra a minőség.