Katacroft

Katacroft adatlapja

4Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.08.31
Utoljára itt2015.02.25

Néhány kiemelt értékelés

Gyenge 2013. augusztus 31.családjával járt itt
Iszonyatosan lepukkant az egész hotel. Míg ott voltunk majdnem az egész személyzet felmondott, megértem őket. Ilyen állapotok mellett nem lehet dolgozni. A szobák koszosak, azt is csak akkor álltak neki kitakarítani amikor megérkeztünk. Az étel amit kaptunk borzalmas volt. A tészta hideg. Az egész adag elfért volna a markomban.
2015. február 25.a párjával járt itt
Párommal februárban voltunk Bükfürdőn, a hotel Caramell-ben illetve a teljesen különálló apartmanjában, a Villa Rozato-ban. Ez kb. 50 méterre van a hoteltől. A szobánk szép, kényelmes és tiszta volt. A szobában tv, rengeteg csatornával. A wifi elérés kicsit körülményes, sokszor nem is volt. A hoteben ment szépen csak a villában nem.
Kiváló 2014. január 19., kollégákkal járt itt
A szálloda nagyon szép. A szoba szintén, hangulatosan berendezve és ami nagyon fontos: tiszta! A reggeli és a vacsora svédasztalos volt. Rengeteg ételből lehetett választani. A bőség zavara! Nagyon finom volt minden. A wellness rész is minden igényünket kielégített. Egyszóval, jól éreztük magunkat. Ajánlom mindenkinek!