2015. február 25.a párjával járt itt 45 Párommal februárban voltunk Bükfürdőn, a hotel Caramell-ben illetve a teljesen különálló apartmanjában, a Villa Rozato-ban. Ez kb. 50 méterre van a hoteltől. A szobánk szép, kényelmes és tiszta volt. A szobában tv, rengeteg csatornával. A wifi elérés kicsit körülményes, sokszor nem is volt. A hoteben ment szépen csak a villában nem.
A wellness részleg kicsi, de minden igényt kielégítő. A hotelben lakóknak egyszerű volt ez is, nekünk nem. A villából áthozni a fürdőfelszerelést, szekrénybe bepakolni, átöltözni és fürdés végén ugyanez visszafelé. Az étterem szép, a svédasztal zsúfolásig megrakva finomságokkal. Az ételek nagyon finomak voltak. Az első két nap személyzete előtt le a kalappal! Csak az utolsó nap volt egy kis kellemetlenség. Valahogy 10 perc után sem kérdezték meg, hogy mit szeretnénk. De mindezekről függetlenül jól éreztük magunkat. Még a fél órás gyaloglás is belefért a gyógyfürdőhöz. Ami sokkal egyszerűbb a hotel transzferjáratával, ha valaki nem szeret gyalogolni. Ami viszont a legviccesebb dolog az egészben a Hotel Caramell cicája Gouranga, aki egész nap ott henyél valamelyik fotelben. Nagyon jó fej cica. Egyszóval bátran és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
2014. február 18.a párjával járt itt 55 Párommal januárban voltunk ott. Az apartmanház csendes környékén van, közel a fürdőhöz. A szobánk szép és tiszta, ici-pici de jól felszerelt konyhával. A reggeli bőséges volt, a vacsora pedig, ami egy közeli étteremben volt, rengeteg és finom. Az épületben szauna is van.
A személyzet kedves volt, bár a beígért masszás sajnos elmaradt, nem bántuk, mert nagyon jól éreztük magunkat.
2014. január 19., kollégákkal járt itt 55A szálloda nagyon szép. A szoba szintén, hangulatosan berendezve és ami nagyon fontos: tiszta! A reggeli és a vacsora svédasztalos volt. Rengeteg ételből lehetett választani. A bőség zavara! Nagyon finom volt minden. A wellness rész is minden igényünket kielégített. Egyszóval, jól éreztük magunkat. Ajánlom mindenkinek! Aki csak teheti látogasson el Balatonfüredre az Anna Grand Hotelbe!
2013. augusztus 31.családjával járt itt 25 Iszonyatosan lepukkant az egész hotel. Míg ott voltunk majdnem az egész személyzet felmondott, megértem őket. Ilyen állapotok mellett nem lehet dolgozni. A szobák koszosak, azt is csak akkor álltak neki kitakarítani amikor megérkeztünk. Az étel amit kaptunk borzalmas volt. A tészta hideg. Az egész adag elfért volna a markomban.
Az evőeszközök piszkosak, tányérok és poharak töröttek. Tehát aki teheti messze kerülje el ezt a helyet! Az amúgy gyönyörű Zalakaros szégyene!