2018. március 18.barátokkal járt itt 15 Szombat estére telefonon( pár nappal előtte) lefoglaltuk ( 5 fő részére) a bowling pályát, úgy mentünk, hogy előtte megvacsorázzunk. . sajnos a felszolgáló közölte, hogy a KONYHA KAPACITÁSA miatt nem szolgálnak ki, mivel állítólag van egy 70 fős rendezvényük. Megjegyzem az étteremben kettő asztalnál vacsoráztak kb 15.
-n,valamint a bowling teremben voltak kb 7. -en. Több szabad asztal is volt. Így feleslegesen kocsikáztunk 20km-t. Úgy gondolom, hogy ezt egy vendéglátóegység NEM TEHETI MEG! ! !
2016. június 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
a wellness pihenésünk alatt sétáltunk a párommal három kilométert egy jó ebédért. . megérte! ! ! kedves felszolgáló köszöntött bennünket a bejáratnál. a kinti terasz részen foglaltunk helyet. . nagyon szép kilátású,hangulatos étterem remek bőséges ételekkel. . . az egy deciliter bor az mámorító sikeredett :)))
ajánlom mindenkinek ki hévízen jár! ! !
2016. június 5.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A férjemmel a 10. házassági évfordulónkat ünnepeltük itt. Kellemes retró szálloda, rengeteg nyugdíjas külföldi vendéggel, de ez nem baj. . mi fantasztikusan éreztük magunkat. Finomak az ételek. . ezt a mérleg is mutatta + 2 kg :)A wellness részleg nagy és több helyen helyezkedik el. . 2 gyógyvizes medence is található. .
a kinti faházas szauna az remek megoldás. Aki a szép zöld Hévíz várost vagy a környéket szeretné felfedezni a HEBI rendszernek köszönhetően ingyenesen használhatja a közösségi bicikliket. . Ajánlom mindenkinek! ! ! Mi visszatérünk. :)))
ui: NAGYON TISZTA SZÁLLODA!