2019. május 23.a párjával járt itt 55Nagyon szép lett az étterem, nagyon kellemes környezet. Az ételek változatosak és finomak. A személyzet kedves és segítőkész volt, őszinte mosollyal az arcukon!
2019. május 23.a párjával járt itt 55A szálloda csodálatos , minden igényt kielégít minden korosztály számára! A személyzet kedves és segítőkész, az étterem kínálata bőséges és finom. A wellness tiszta, a szauna szeánszok egyszerűen profik!! Mindenkinek tiszta szívből ajánlom!!!!
2018. július 5.a párjával járt itt 55Csodaszép helyen található. Az étterem első osztályú, rengeteg ízletes finom étel van. A szobák gyönyörű kilátást biztosítanak, a személyzet kedves és segítőkész! A wellness és a medencék több korosztálynak nyújtanak felhőtlen kikapcsolódás!!! Visszatérő vendégek vagyunk...
2018. július 3.a párjával járt itt 55Csodás környezet, alázatos, kedves, segítőkész személyzet finom ízletes ételek. A kilátás meseszép! Sok szállodában megfordultunk már, de az itteni személyzet túltesz mindenen... hihetetlenül jól éreztük magunkat!