2023. szeptember 24.gyerekekkel járt itt 55Érdemes jókor menni, vagy előre foglalni, mert a hely hatalmas terasza ellenére mindig teltház van. Sorbanállást is láttunk, de érdemes kivárni! A pincérek gyorsak, kedvesek, jókedélyűek, az ételek különlegesek, nagyon finomak,bármit kóstoltunk. A Poroszlón töltött nap alatt háromszor is itt ettünk :-)
Érdekes
2023. szeptember 24.gyerekekkel járt itt 45Különleges, a világon egyedülálló természeti kincsünk. Sajnos a hanyatlás, a magyar-féle kizsákmányolás nyomai láthatók itt is, alig csordogál a termálvíz a sódombokon, de még így is lélegzetelállító. Milyen lehetett fénykorában! Aki tehet érte, jó lenne lépne valamit! Mindenképp ajánlom megnézni, míg tehetjük!
2023. augusztus 26.családjával járt itt 55 Sokan voltak, de nem tűnt zsúfoltnak sem a medencénél, sem a szállás maga, az étteremben látszott, hogy teltház van. Apartmanban voltunk, ami gyönyörű, felújított, modern, kényelmes (még a vendégágy is). Bekészítve minden reggel tea, nescafé, kapszulás kávé. Fürdőszoba nagy, tiszta, piperecsomagokkal.
Csendes, erdőszéli környezet, hegyekre néző kilátással, kicsit kint van a városból, de nem is olt semmire szükségünk onnan. Közel van a sódomb, kellemes sétával. Remek az étterem, sőt, annál is jobb, félpanzióval reggel-este annyit ettünk, amennyit akartunk, változatos, nem szokványos ételekkel, nagyon finoman elkészítve, ízletes, puha húsokkal, mártásokkal, finom levessel. A szervezés, szobafogyasztás is remekül megoldva. Egyedüli negatívum a medencékkel kapcsolatban említhető, tiszta, de kicsit viseltes állapotú, így nem tűnik annak. Kisebb, mint ahogy a fotókon látszik.