2017. szeptember 19.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Augusztus elején egy csodálatos hetet töltöttünk a szállodában a párommal. Nagyon jól éreztük magunkat. Most voltunk itt másodjára,sokat javolt az ellátás az első alkalomhoz képest. Nagyon finomak voltak az ételek,szép kényelmes szobát kaptunk, nagyon kedkes a személyzet.
A legszuperebb hogy egy folyosón keresztül közelíthető meg a strand, így akár fürdőruhában,köntösben is közlekedhetsz, csomagok nélkül élvezhető a pancsolás! A strand kiválló, szuper a gyógyvize! Mindenkinek bátran ajánlom!
2014. június 5.a párjával járt itt 55Bátran ajánlom mindenkinek ezt a szállodát. Már sok szállodát kipróbáltunk,de ilyen szuper ellátásban még sehol sem részesültünk. Nagyon kedves a személyzet, mindent megtesznek,hogy a vendég jól érezze magát,ugyanakkor aránylag jó az ára. Ebben a szállodában éreztük magunkat eddig a legjobban. Az idén voltunk itt először,de nem utoljára.
Jövőre is biztos eltöltünk a Marinában egy hetet.
Üdn. Kati