2016. július 31.a párjával járt itt 15 Július 27-én párommal voltunk a "híres" Karolina cukrászdában először. Párom "választása"-miután az előzőleg kiválasztott sütemény elfogyott- az áfonyás túrótortára esett,amelyben 4 szem áfonya volt, öntet és díszítés nélkül, házias, ugyanakkor szikkadt sütemény volt.
Az én "választásom"- miután a csokoládétorta sárgabaracklekvárral elfogyott- csokis roládra esett. Igazi cukrász sütemény, a szó rossz értelmében, olyan száraz volt a tészta, hogy a krém nélküli részt nem fogyasztottam el. Rendeltem kókuszos frappét, amely 1 dl cukros szirup mellett 2 dl sűrű jégkását tartalmazott. A jégkockát "összekeverték" a jégkásával, nyilván a jégkásának nagyobb a helykitöltő funkciója. Az ár-minőség nagyon nincs összhangban egymással. Aki kóstolt már házi süteményt, az tudja, hogy ezek a sütemények meg sem közelítik azt. A " házi" szó jelentése elvesztette valódi értelmét. A cukrászda pr-ja nagyon jó, de a külsőség(pl. : díszes székek, szép étlap)és a pincérek felszínes viselkedése mellett valódi ízorgiát nem találtunk.