2019. november 24.családjával járt itt 55Családi ebédet tartottunk itt, kis ünnepléssel egybekötve. Nagyon finom volt az ebéd, a szakács kérésre olyan ételt készített amit cukrosként is fogyaszthatok. A pincér nagyon kedves volt. :)
A hely tiszta rendezett volt, nem volt túl zsúfolt annak ellenére, hogy tele volt, minden asztalnál ültek. Több kisgyerekes család is itt ebédelt. A kilátás a kellemes napsütésben nagyon jól volt.
2018. március 4.a párjával járt itt 45Hosszú hétvégèt töltöttünk itt. Könnyen megközelíthető, csendes környezetben található. A szoba tiszta, jól felszerelt. A szemèlyzet kedves,segîtõkèszek. A reggeli bõsèges.
2017. május 6., kollégákkal járt itt 55Múlt héten szombaton voltam ott munkatársaimmal, céges vacsorán. A személyzet kedves, segítőkész, mosolygós!:) Az ételek finomak, bőséges, mindenki talál kedvére valót. A hely hangulatos,szép és igényes. A grill látványpult és a fagylaltpult szuper volt. Az asztalokhoz kényelmesen lehet leülni.
2017. február 12.a párjával járt itt 55Nagyon kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el ebben a Hotelben, a személyzet kedves volt segítőkész, a szoba kényelmes és tiszta az ételek finomak, bőségesek, a wellness részleg is kitűnő volt :)
A masszázs felüdített a masszőr kedves volt :)
Mindennel meg voltunk elégedve!
Ár-érték arányt tekintve jó döntés volt.