2017. január 26.a párjával járt itt 45 3 nap, 2 éjszakát töltöttünk el a Hotelben. A két fiatal recepciós hölgy kedves, segítőkész, mosolygós (egy harmadik, idősebb eléggé furcsán nézett ránk. . . ) Valamennyi pincér udvarias, jókedvű, közvetlen. A takarító hölgyek szintén nagyon kedvesek, barátságosak. Az étterem szuper, bőséges és nagyon finom ételeket ettünk.
Egy javaslat: a svédasztalos reggelinél esetleg valamilyen üdítő, vagy akár sima víz is jólesne. Nagyon jó dolog a félpanzió megosztása, olyan, mintha teljes ellátást kaptunk volna. Egy negatívum miatt adtam 4-est: földszinti szobában voltunk, ahol az erkélyajtó nagyon rosszul záródott, és folyamatosan húzott a hideg (akkor mínusz 7-8 fok volt nappal, éjszaka nyilván több), pokrócokkal próbáltunk szigetelni. A fűtés annyira hangos (mivel klímával történik), hogy nagyon zavarja az éjszakai pihenést. Ha ezzel lehetne valamit kezdeni, akkor tényleg minden rendben lenne.