2015. december 2.gyerekekkel járt itt 25 Nyári üdülésünk alkalmával Visegrádon jártunk. Gondoltam egy kellemes romantikus helyet találtam, igazi olasz pizzával. A romantika megvoltde a fincsi olasz pizza sajnos nem. A pultos rendelés után jó ideig kellett várni a pizzára és a limcsire. A limcsi finom volt. A pizza igan elég méretesnek látszott, de szelhetetlenül lapos volt, aránylag kevés feltéttel.
Mire megbírkoztunk volna vele elfáradtunk, így a maradékot inkább hazavitelre kértük. S a végén jött a nem éppen olcsó számla szervíz díjjal "füszerezve". De hát kérem mire kérnek itt borravalót? !
2015. október 28., kollégákkal járt itt 55Egy társasági összejövetel alkalmával lehetőségem volt kipróbálni ezt a jó kis éttermet. Gyors és kedves kiszolgálás jellemezte. Igen finom husi levest ehettem és gusztusosan diszített második fogást is. A desszert kicsit édeskés volt számomra, de ez legyen a legkevesebb probléma.
Ez a modern étterem nagyon jól beleilllik Veszprém zöldövezeti környezetébe.
2014. július 17.barátokkal járt itt 55 Ballagási ebéd apropóján jártam ott. Már eleve az ebéd megrendelésekor igen közvetlen hangulat fogadott. A nagy esemény napján szépen megterített asztal fogadott. Gyorsan szervírozták a bőséges ebédet is. Ínycsiklandozó ételeket, bőség tálon. Nem beszélve a tartalmas levesről, igazán laktató volt.
A füllesztő meleg délelőtt után nagyon jól esett a kerthelyiség hűssítő levegője is. Ami étel megmaradt, azt elcsomagolták nekünk. :)
2013. december 27.családjával járt itt 55 Rendszeresen felkeresem ezt az éttermet, mert ha olcsón finomat szeretnék enni, bőséges tálalásban, itt biztosan megkapom és kedves mosolyt is hozzá. :)
Bármennyire sokan is várakoznak az étkekért hamar kiszolgálnak. Alsó, felső szintjén, valamint kerthelyiségében egyszerre sok vendéget tudnak kiszolgálni.
S, mivel önkiszolgáló rendszerben működnek, igazán kevés a várakozási idő.