2017. augusztus 1.a párjával járt itt 45 Értékelésem teljes mértékben építő jellegűnek szánom. . . Mi a Villa Rosatoban voltunk elszállásolva, ami (bár olcsóbb), de nem méltó a Caramell Hotelhez. Már rögtön a bejelentkezés után negatívan fogadott a Villa gazos bejárata, a sivár folyosó. A szobák tiszták voltak, viszont előnyös lenne legalább minimálisan a Caramell Hotel dizájnjához hasonlóan berendezni a Villa szobáit is.
A WIFI a Villában akadozott, a televíziós csatornákkal is gondok voltak. Körülményes a wellnes részleg használata a Villából - köpenyben járni-kelni az utcán, stb. Maga a szálloda nagyon tetszett, a wellnes részleg is, szépek a medencék,. . . nagyon kíváncsi lennék milyen lett volna, ha szállodai szobában laktunk volna. Tehát, mindezt összesítve a szállodát ajánlom mindenkinek, de biztosan akkor jobban élvezetes a pihenés, ha nem a Villa Rosatoban van az elszállásolás. Szerintem sokkal jobban kihasználtabb lenne a Rosato, ha az vizuálisan is olyan lenne, mint maga a szálloda, és nem szabadna elhanyagolni a Rosato környékét sem - bejárat, kilátás stb. Ha ez nem megoldható, akkor így a Villa rossz reklám a Caramellnek . . .