2014. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 45A gyerekekkel jártunk először itt még tavaly. Az idén a lányom kérésére mentünk ide szülinapja alkalmából. Kellemes, hangulatos hely. A pizza nagyon finom. A kiszolgálás kedves, csak sajnos sokat kell várni az ételre. A gyerekeknek nyalókával kedveskednek. Árai korrektek. Külön figyelmet érdemel, hogy vasárnap 11 és 16 óra között minden pizzát kedvezményesen adnak.
2014. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 55 Mai napon érkeztünk haza, így még friss az élmény. Öt napot töltöttünk ezen a gyönyörű helyen. A szálloda nagyon szép. Két gyerekkel egy szobában voltunk (2 db pótággyal), de így is kényelmesen elfértünk. A wellness részlege fantasztikus. Hatalmas élménymedencék. Az ételek nagyon finomak.
A gyerekeket különféle programokkal szakképzett gyermek animátor várta. Az ételek nagyon finomak. Az étkezés során is külön figyelmet fordítottak a gyerekekre, az ételek és az evőeszközök, tányérok terén is.
2014. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 55Véleményem szerint a környék legjobb étterme. Nekünk a kedvenc helyünk. Sokszor jártunk már itt, de idáig még csalódást nem okozott. Finom ételek, választékos étlap, bőséges adagok. Minden alkalommal szupergyors, kedves kiszolgálás. Az árai elfogadhatóak. Teltház esetén is pillanatok alatt kihozzák a rendelt ételt. Bátran ajánlom az éttermet mindenkinek.