2016. május 5.gyerekekkel járt itt 55 Vándor! … ki még nem fedezted fel kellően, édes hazánk szép tájait, jer, …. légy bátor és járd be a zempléni tájat, a zempléni hegyek szépségét, nevezetességeit. Magyarország eme északi része csodálatos hegyekben, látnivalókban. Túrád elején, a történelmi borvidék lábánál, Szerencs kapujában található a Buffaló Bill nevű étterem.
Az étterem hangulata annyira barátságos, hogy kicsik és nagyok azonnal otthon érzik magukat. A pult előtt szó szerint nyeregbe is pattanhat a vendég, itt várhatja meg hőn áhított frissítő italát. Én a „vén pulyka is megnyalja” fantázianévvel ellátott specialitást választottam. Fantasztikus íz világgal ellátott eledel. A pulykatekercsek, mint egy-egy nagy csiga foglalták el a helyeiket a tányéromon. Kifelé tartva a parkoló mellett kis sziklakert! A kis tavacska halai fel, felbukkannak a felszínre, hogy uszonyukkal jó utat kívánjanak neked. Vándor! … ki még nem fedezted fel kellően, édes hazánk szép tájait, ízeit, térj be ide, egy „vén pulykára”!