2023. szeptember 23.a párjával járt itt 552 éjszakát töltöttünk el, félpanzióval. Az ételek nagyon finomak voltak és változatos. A szoba szépen berendezett hangulatos volt, a tisztaság is megfelelő. A Wellness részleg kellően nagy szép és tiszta volt. A személyzet kedves segítőkész volt. Mindennel meg voltunk elégedve, bármikor szívesen vissza mennénk.
2017. november 3.a párjával járt itt 55Már a második alkalommal jártunk ebben az étteremben és most sem csalódtunk benne. Kedvesen és barátságosan fogadtak minket és a kiszolgálás kifogástalan volt. A rendeléstől az étel felszolgálásig emberi idő telt el nem kellett túl sokat várni, nagyon finom volt és bőséges, nem kicsi adag amivel nem lakunk jól. Tiszta és hangulatos hely csak ajánlani tudom.
2017. július 31.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
3 hely közül ahol jártunk az ízlésemnek megfelelően itt volt a legnagyobb választék számomra. Nagyon finom volt ízlésesen tálalva. Tágas nem összezsúfolt asztalok, csendes nyugalmas környezetben.
2017. július 31.a párjával járt itt 55Tiszta, rendezett, számomra kellemes csalódás volt az egész hely. Nem volt messze a balaton, a strand. Szép környezetben helyezkedik el. Mi teljesen megvoltunk elégedve.