2013. április 24.gyerekekkel járt itt 45 Tavaly áprilisban voltuk a panzióban,gyerekekkel. Nekik nagyon tetszett a hely mert van egy háromsávos medence az épületben. Sajnos a többi helyet már a gyerekek nem használhatták(gondolom azért,hogy a vendégek nyugodtan tudjanak pihenni),éppen ezért kisgyermekes családnak nem éppen jó.
A gyerekek nálunk nem idősek de még nekik is feltűnt,hogy a recepciónál nem éppen kedvesen bántak velünk. (Számomra ez volt a legnegatívabb dolog amit tapasztaltam)Összeségében viszont jól éreztük magunkat.
2013. április 24.a párjával járt itt 55 Tavaly novemberben voltunk Bikalon,és nagyon tetszett nekünk. Az élménybirtok fantasztikus élmény volt számomra,és megfogadtuk a férjemmel,hogy idén a gyerekekkel is vissza fogunk menni. A reggeli és a vacsora is bőséges és finom volt. Nagyon szépek az épületek és gondozott a park része is. A wellness részleg is nagyon jó,mind családosoknak,mind pároknak.
Azóta sógonőmék voltak(mi ajánlottuk nekik)és nekik is nagyon tetszett. Csak ajánlani tudom.