2016. május 12.a párjával járt itt 55 Tokaji gimnazistaként, elég sokat ettem a Bonchidai Csárdában, ahogy felnőttem eltávolodtam a helytől, de elég sokszor volt az eszembe az idő elteltével. Aztán múlthónapban úgy döntöttem ellátogatok szeretett helyemre. Megdöbbenve láttam, hogy semmi nem változott. A személyzet kedves és udvarias hozzáállása, az ételek minősége, íze, mennyisége.
Mintha újra tinédzser lettem volna. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, és mindenkinek csak ajánlani tudom.
2016. május 12.a párjával járt itt 25 Nagyon nehezen de rá szántuk magunkat a párommal hogy elmenjünk oda vacsorázni, sok rosszat és jót is hallottunk vegyesen a helyről, de úgy gondoltuk, hogy megtapasztaljuk mi is és így nem mások véleményére hagyatkozunk.
Mi fent ültünk a felső részen egy 2 személyes asztalnál, igazából elég gyenge volt a hangulat, próbálták feldobni falmatricákkal és egy két dologgal a helyet, de sajnos nem jött össze nekik, a hely hangulata rideg volt inkább, mint modern. A választás nem volt nehéz, igaz választékos volt az étlap, de elég csekély. A BBQ szószos borda amit a párom választott nagyon finom volt. Az én roston sült csirkemellem száraz, ahogy a burgonya is mintha tegnap sült volna. Egyáltalán nem voltam megelégedve, pedig bizakodva mentem oda. Az ételkiszolgálás nagyon lassú volt, és az étel is alul múlta jóval a vágyakozásunkat. Mellesleg még drága hely is. . . . szóval összesítve, sajnos ezt a helyet nem ajánlanám senkinek.
2016. május 12.a párjával járt itt 55 Habár a neve nem mutatja jól, de ez egy gyorsétterem. Mi az évfordulónkon most májusba fordultunk meg először itt. A kiszolgálás tökéletes volt, a pultban lévő fiatal hölgy észrevette, hogy nálunk ez egy meghitt vacsora lesz, így hozott nekünk az asztalhoz gyertyát. Így még jobban növelve a romantikus hangulatot.
Az étlap olyan választékos és hosszú, hogy elég sok időbe tartott mire kiderült mit is választunk. Én egy sajtrém levest és egy olaszos csirkemellet a párom pedig hideg erdei gyümölcslevest és másodiknak pedig sörivók kedvence nevű ételt választottunk. Őszintén szólva a olyan töménytelen mennyiségű ételt kaptunk, hogy én a főételem felét elcsomagoltattam, mert nem bírtam megenni. A mennyiség és a tálalás is pompás volt. Ahogy a személyzet is. Ezóta már 2x jártunk ott.
2016. május 12.a párjával járt itt 55 A csárda remek helyen van, azonnal kiszúrható, buszról és kocsiból is ugyanis elég forgalmas út menti étterem. Bevallom őszintén engem már csak a neve is vonz, annyira frappáns és találó. felülmúlták minden vágyakozásomat, az étlap hosszas és választékos, elég sokáig tartott választanunk, de megérte.
Végre egy olyan hely, ahol a pénzedért azt kapod amit vársz, nagy adag, szép tálalás, kedves személyzet, nem beszélve a hangulatról. Mindenképpen visszamegyünk.
Érdekes
2016. május 12.barátokkal járt itt 45 Tavaly a névnapomra kaptam ajándékba a barátaimtól, hogy együtt elmegyünk a fürdőbe kikapcsolódni. Kis csoportunk 9 főből állt, férfiak és nők vegyesen. Mindenki megtalálta a számára a tökéletes helyet, először közösen jártuk be a nem kis alapterületű vizes blokkokat. A csillagterem nyűgözött le minket igazán, csendes és egyben nyugalmat is sugároz.
A vízhang miatt kicsit vicces és mókás volt, úgy éreztem újra gyerek vagyok. Az örvény medencét is kipróbáltuk, ami igazán "örvényes" volt. Sok strandon megfordultam már. . és néhol nem volt ilyen ereje a sodrásnak. Így itt újra éltem gyerekkorom jelentős részét és a barátaimmal mind gyerekekké váltunk. Csodálatos névnapi ajándék volt hogy velük lehettem egy ilyen helyen. Az étterem része is kiváló, nem beszélve a finom lángosról a kinti bódéban. Azóta már 3x jártam a Barlangfütdőbe.
2016. május 12.a párjával járt itt 55 2015. augusztusában jártam ott a párommal, de bármikor szívesen visszamennék. A személyzetről röviden csak annyit, hogy mi autóbusszal érkeztünk Hévízre, és sikeresen késett a buszunk, de a szálloda vezető annyira rendes volt, hogy kijött értünk kocsival, hogy ne késsük le a vacsorát. Ez a hely csodálatos, tiszta és egyszerűen pompás.
A wellness részleg használattal is megvoltunk elégedve, minden remekül működött. Csendes jó környéken van. A Hévízi gyógytó is ott van a közelben, így gyalog is le lehet sétálni, ha egy kis természetes gyógyulásra vágynak. Ez a 4 nap amit mi ott töltöttünk örök élmény marad, hiszen készségesen és emberségesen álltak hozzánk, úgy ahogy egy vendéglátó iparban kell is. Mindenkinek nagyon ajánlom, hogy látogasson el oda.