2020. július 13.a párjával járt itt 55 Sokszor megyünk àt Farkasgyepün pàrommal,többször gondoltunk rà,hogy megàllunk itt egy ebédre,de valahogy mindig siettünk. Kívülröl egy hangulatos helynek tünt. Most úgy gondoltuk,lesz ami lesz megàllunk egy ebédre. Az elsö kellemes meglepetés,a felszolgàllók kedvessége volt.
Gyorsan kihoztàk az evöeszközöket,italokat,majd rendeltünk. Egy kétszemélyes Nimród tàl mellett döntöttünk a pàrommal. Viszonylag gyorsan ki is hoztàk,màr az elsö rànézésre is nagyon gusztusosan nézett ki,nem is beszélve a böséges mennyiségröl! Tehàt az elsö tapasztalat pozitív volt. De mikor belekóstoltunk. . . Hàt kérem. . . mi nagyon sokat jàrunk étterembe,de ilyen finomat màr évek óta nem ettünk étterembe. Nem volt itt semmi újragondolva,igazi magyaros tàl volt! Semmi nem tocsogott az olajtól,nem voltak a húsok se nyersek,se nem voltak túlsütve,a rizs,a krumpli valami isteni finoman volt elkészítve,a savanyúsàg is kifogàstalan volt! Végig tipikusan az volt az érzésünk,hogy na gyere éhes vàndor,egyél egy jót nàlunk. . . és az éhes vàndor valóban nagyon jót eszik nàluk! Ja és az àrak. . . Ha azt mondom,hogy nagyon baràtsàgosak,akkor nem jàrok messze a valósàgtól! ! Röviden:Kifogàstalan kiszolgàlàs,kifogàstalan,böséges ételek,olcsó àr! Köszönjük nekik ezt az élményt,és természetesen külön köszönet a szakàcsnak! Ezentúl ha arra jàrunk(elég gyakran)biztos,hogy betérünk egy jó ebédre,vagy vacsoràra! Csupa+++++++