2014. január 5.a párjával járt itt 55 2014 január elején jártunk itt a párommal. Nagyon sok negatív véleményt olvastunk indulás előtt a szállásról, ami miatt ódzkodva indultunk útnak, vajon mi várhat ránk? A többi vendégtársunk is ugyanilyen érzésekkel érkezett. Ezekből mi (és állíthatom a többiek is) igazán semmit nem tapasztaltunk, SŐT ! ! !
Semmi rosszat nem tudnék mondani a hotelre. Én szakmabeli szemmel is csak pozitívumokat tapasztaltam. Nagyon jól éreztük magunkat. Igényes, szép tiszta szobát kaptunk, a személyzet kifejezetten kedves és segítőkész volt, nagyon szimpatikusak! ! Az ételek is finomak voltak. A wellness részleg is azt nyújtotta, amit vártunk. Az ajánlatban leírtak tökéletesen egyeztek azzal, amit kaptunk. Aki részletesen és figyelmesen olvasta el a csomag tartalmát azt nem érhette meglepetés. Nehéz elhinni ezek után a lenti negatív véleményeket. Lehet mások teljesen más elvárásokkal érkeztek ide. Tény, hogy ez nem egy nagy 5*-os szállodakomplexum. Aki ilyet keres válassza ezt a kategóriát máshol. Gyerekeseknek sem a legideálisabb, viszont pároknak, akik pihenni, kikapcsolódni szeretnének egy kisebb, családias hangulatú szállodában szerintem nagyon jó választás!